ירכי עוף סטייל קוריאה

מה 

4 ירכי עוף ללא העצם (פרגיות) כדאי לכם עם העור

מעט מלח ופלפל

כפית שמן זית

לתבל ולהניח לעשר דקות.

להכין את התיבול

2 כפות סומסום קלוי

כף ג׳ינג׳ר מרוסק

כפית שום כתוש

מעט צ׳ילי

כף ממרח קוריאני אדום אם אין אז כף סריצ׳ה (או פחות לפי הטעם)

מיץ מחצי לימון

כף דבש

2 ענפי בצל ירוק קצוצים עם הירוק

2 כפות כוסברה קצוצה

איך

במחבת לוהטת מניחים את העוף עם העור כלפי מטה, צורבים היטב ומשחימים היטב היטב, הופכים לצד שני.

בערך 10 דקות.

מנמיכים את הלהבה ומכסים את העוף לעוד 10-15 דקות לבישול מלא, תלוי בעובי הירכיים.

בינתיים בקלחת קטנה מוסיפים שתי כפות שמן צמחי, ואת כל החומרים לתערובת התיבול, מטגנים כדקה או שתיים.

כשהעוף מוכן מורחים אותו בתערובת התבלינים והופכים אותו בתערובת מספר פעמים עד שהעוף מצופה מכל הצדדים.

אפשר להכניס לגריל ל 5 דקות ואפשר לאכול מיד.

על אורז לבן זה הכי הכי.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

נודלס איטריות אסייתיות בצ׳יק

המטבח האסייתי הוא אחד האהובים עליי בעולם. ואם להיות ממש מדוייקת – אז המטבח התאינלדי, שיש בו קצת מנפאל, קצת מויאטנם, קצת מהודו והוא נהנה

לימון כבוש של אמא שלי

אני מטורפת על לימון כבוש. כל מי שעוקב אחריי יכול להתרשם מכמויות הלימון הכבוש שאני משתמשת במאכלים שונים, בעיקר כשמדובר בדגים, עופות וסלטים חיים. סלט

ארוחת קיץ אסייתית בצלחת

ארוחת קיץ בצלחת כפיתות אסייתיות, סלט כרוב אסייתי מהיר וטעים ובצל סגול מוחמץ. אחת ולתמיד הסבר: קציצות אלו הקציצות העגולות כמו כדור. כפיתות הן קציצות

פאייה ספרדית בסגנון ישראלי

המתכון לפאייה פידאוס נמצא כאן: פידאוס עוף (פאייה פידאוס)  פאייה עוף ואורז בסגנון ספרדי  האם ידעתם שהישראלים מתים מתים מתים על עופות? ישראלים אוכלים עוף

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.