יאקיטורי שיפודי עוף יפאנים

גם היאקיטורי הם שיפודי במבוק קטנים עליהם מעמיסים  בדרך כלל עוף ובד״כ צולים אותם על גחלים

אפשר גם להכין אותם במחבת משומנת מעט, לא ממש טיגון אלא יותר צריבה.

היאקיטורי הם מאכל מאוד פופולארי ביפן (גם בתאילנד ובוויאטנם), זה אוכל מהיר, זמין וטעים.

הכנתו מאוד פשוטה:

מה

250 גרם חזה עוף קוביות או פרגיות (שימו לב שלפרגיות נדרש יותר זמן בישול מלחזה עוף)

כף סאקה (אפשר יין לבן)

חצי כפית ג׳ינג׳ר מרוסק

שן שום מרוסקת

כף גדושה של חמאת בוטנים (אני ריסקתי למשחה בוטנים מומלחים עבד נהדר)

מעט פלפל שחור מעט מלח

כפית דבש

כף פיש סוס

כף סויה

מעט צ׳ילי יפאני לחריפות עדינה

איך 

לערבב היטב, לשפד על שיפודוני במבוק קטנים.

לחמם מחבת עם כף שמן אחת בלבד, על להבה בינונית להוסיף את השיפודים ולטגן היטב מכל הצדדים עד שמוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מוקקה – קדירת דג ברזילאית

מוקאקה תבשיל דגים ברזילאי שהכרתי במקרה. והסיפור שהיה כך היה: נטפליקס ענקית הסדרות והסרטים האינטרנטית מוציאה מתחת לידיה סדרות תרבות ואוכל מהטובות שראיתי בחיי. אחת

זפולה – דונאטס נפלאים מדרום איטליה

זפולה הוא שם כולל למטוגנים מסויימים שהגיעו בעיקר מדרום איטליה: רומא ודרומה. מדובר במטוגנים מתוקים או מלוחים, ממולאים או ריקים מקמח ושמרים או מקמח שמרים

פסטלה די בטטה של רבקה

אלו הם הפסטלים של אמא שלי בשינוי קטן: אני מוסיפה ראס אל חנות לבשר ולתפוחי האדמה וצנוברים. והפסטלים האלה כל כך טעימים, רכים, ריחניים אני

קפונטה – סלט חצילים סיציליאני

האי סיציליה הוא האי שהרגיש בכיבוש המוסלמי יותר מכל חלק אחר באיטליה. בעצם, כל מי שעבר במהלך אלפיים השנים האחרונות – כבש את סיציליה. זו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.