קארנה אלה פיצאיולה פרוסות עגל ברוטב נאפוליטני

אלה פיצהיולה…..

ברוטב כמו של פיצה: כלומר, עגבניות, שום אורגאנו אבל קארנה…כלומר…פרוסות בשר.

עדיפות לעגל, פרוסות דקיקות מאוד מאוד, כאלה שיתבשלו בתוך דקות ספורות

אבל יישארו עדינות בפה, עסיסיות ונגיסות להפליא.

את הרוטב הנפלא מנגבים עם לחם, אלא מה?

מה

4 פרוסות בשר עגל דפוק דק דק דק (אפשר גם סינטה בקר וכל בקר שמתבשל במהירות במחבת)

קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם

כף אורגנו

מלח פלפל שמן זית

פלפלון צ׳ילי אופציונלי

2 שיני שום פרוסות

איך 

פשוט עד כדי מבוכה.

שמן זית במחבת נוחה, שתכיל את הבשר בנוחות, שום ולהבה בינונית, טיגון של דקה או שתיים.

הוספת העגבניות, מלח ופלפל,צ׳ילי, הרתחה והוספה של מים בכמות של רבע ממיכל העגבניות, כיסוי ובישול על להבה נמוכה כעשרים דקות.

להוסיף את פרוסות העגל, פשוט להטביע בתוך הרוטב, לכסות, לבשל עוד 3-4 דקות.

לפזר אורגאנו.

לטרוף….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק דלעת וחומוס בטעמי סתיו

המרק הזה, של אמא שלי, בישר על בוא הסתיו. אכלנו אותו בערב סוכות הראשון – בישיבה הראשונה בסוכה. הוא בישר על בוא הסתיו. הדלעת הכתומה

סלמון פיש קייקס

מהירות, קלילות, קלות,טעימות והכי קיץ שיש. לבריכה, לארוחה קלה, לנשנוש, לארוחת ערב או סתם בכריך. סלמון פיש קייקס. בעצם לא ממש מטגנים את הקציצות הללו

פיננסייר פיסטוקים והל

בואו נדבר על פיננסייר. העוגיה הקטנה והמטריפה שהצרפתים מחזיקים ליד הקפה שלהם. מאורכת, עדינה ונקראת – בשל צורתה- על שם מטיל הזהב שנהגו בימים ההם

קינוח לימון ומסקפונה בפירות העונה

קינוח אלגנטי וטעים. פירות, קרם מסקרפונה, קארד לימון וזה מהמם. מתחת ומעל קרמבל עוגיות פריכות או בצק פריך. מה עוגיות חמאה מפוררות לקרמבל תותים, פירות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.