אלה פיצהיולה…..
ברוטב כמו של פיצה: כלומר, עגבניות, שום אורגאנו אבל קארנה…כלומר…פרוסות בשר.
עדיפות לעגל, פרוסות דקיקות מאוד מאוד, כאלה שיתבשלו בתוך דקות ספורות
אבל יישארו עדינות בפה, עסיסיות ונגיסות להפליא.
את הרוטב הנפלא מנגבים עם לחם, אלא מה?
מה
4 פרוסות בשר עגל דפוק דק דק דק (אפשר גם סינטה בקר וכל בקר שמתבשל במהירות במחבת)
קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם
כף אורגנו
מלח פלפל שמן זית
פלפלון צ׳ילי אופציונלי
2 שיני שום פרוסות
איך
פשוט עד כדי מבוכה.
שמן זית במחבת נוחה, שתכיל את הבשר בנוחות, שום ולהבה בינונית, טיגון של דקה או שתיים.
הוספת העגבניות, מלח ופלפל,צ׳ילי, הרתחה והוספה של מים בכמות של רבע ממיכל העגבניות, כיסוי ובישול על להבה נמוכה כעשרים דקות.
להוסיף את פרוסות העגל, פשוט להטביע בתוך הרוטב, לכסות, לבשל עוד 3-4 דקות.
לפזר אורגאנו.
לטרוף….