קארנה אלה פיצאיולה פרוסות עגל ברוטב נאפוליטני

אלה פיצהיולה…..

ברוטב כמו של פיצה: כלומר, עגבניות, שום אורגאנו אבל קארנה…כלומר…פרוסות בשר.

עדיפות לעגל, פרוסות דקיקות מאוד מאוד, כאלה שיתבשלו בתוך דקות ספורות

אבל יישארו עדינות בפה, עסיסיות ונגיסות להפליא.

את הרוטב הנפלא מנגבים עם לחם, אלא מה?

מה

4 פרוסות בשר עגל דפוק דק דק דק (אפשר גם סינטה בקר וכל בקר שמתבשל במהירות במחבת)

קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם

כף אורגנו

מלח פלפל שמן זית

פלפלון צ׳ילי אופציונלי

2 שיני שום פרוסות

איך 

פשוט עד כדי מבוכה.

שמן זית במחבת נוחה, שתכיל את הבשר בנוחות, שום ולהבה בינונית, טיגון של דקה או שתיים.

הוספת העגבניות, מלח ופלפל,צ׳ילי, הרתחה והוספה של מים בכמות של רבע ממיכל העגבניות, כיסוי ובישול על להבה נמוכה כעשרים דקות.

להוסיף את פרוסות העגל, פשוט להטביע בתוך הרוטב, לכסות, לבשל עוד 3-4 דקות.

לפזר אורגאנו.

לטרוף….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פיננסייר פיסטוקים והל

בואו נדבר על פיננסייר. העוגיה הקטנה והמטריפה שהצרפתים מחזיקים ליד הקפה שלהם. מאורכת, עדינה ונקראת – בשל צורתה- על שם מטיל הזהב שנהגו בימים ההם

ממרחים שונים

נורא כיף להכין ממרחים בבית. גם טעים יותר, גם טבעי יותר וגם ….זול יותר. אבל הכי כיף שזה זמין. תמיד כשבא לי הירקות בהישג יד

פלאפל ביתי של אמא

אני לא בטוחה שיש מאכל שהוא יותר ישראלי מפלאפל. לא סגורה על זה, למרות שהמאכל הזה בבסיסו הוא מצרי. ובמצריים מכינים אותו בכלל מפול והוא

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.