קרם לימון אלוהי

אלוהי, אלוהי.

אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי.

יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני מעדיפה לעמוד עוד 5 דקות ולטרוף ולקבל את הקארד שלי בטוח וללא סכנת קרישה. כיוון שחום גבוה מידי יכול להקריש את החלמונים ואנחנו נקבל מקושקשת חמוצה…..לא. לא..

את הקרם הזה אפשר לשלב בעוגות יחד עם קרם מסקפורנה מתכון כאן קרם מסקרפונה על עוגת מרנג הורסת

או בצלחת עם פירות העונה מתכון כאן קינוח מסקרפונה ולימון בפירות העונה

או לטרוף בכף ככה, כמו שאני עושה.

מה

6 חלמונים

כוס סוכר

גרידת לימון מ-3 לימונים (שיטה אחרת בהמשך)

120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי

איך 

מכינים בן מארי:

סיר מים רותחים מעליו מציבים קערה יציבה.

מערבבים את כל החומרים בקערה למעט החמאה ומניחים מעל לסיר המים הרותחים.

טורפים כל הזמן וללא הפסקה בערך -1510 דקות עד שהקרם מתחיל להסמיך. אל ייאוש הוא מסמיך !!

מורידים מהאש ומוסיפים את קוביות החמאה. ממיסים אותה.

עוטפים את הקרם בניילון נצמד. ממש מצמידים את הניילון לקרם כדי שלא יווצר קרום.

מקררים במקרר לפחות 4 שעות ומתעלפים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קציצות דג בקארי וירקות

קציצות דג בקארי וחלב קוקוס, מעט ירקות שסופגים את הטעם הנפלא וזו אחת הארוחות הכי קלילות, הכי מוצלחות והכי טעימות בקיץ הלוהט הזה. קצת מתאילנד,

טאג׳ין קציצות בקר מרוקאיות

מתכונים לקציצות בקר יש אלפים באינטרנט ובאמת, שכמעט כולם טעימים (אני בטוחה). הטאג׳ין הזה מאוד פשוט להכנה והטעמים שלו הם הטעמים של מרוקו. הארומה היא

טארט ריבה בשני אופנים

שתי גרסאות להכנת פאי ריבה עם שקדים פרוסים. קצרה וארוכה יותר. מרכיבים: בצק פריך, ריבה, פרוסות שקדים. זהו. עקרונית, אפשר לקנות את כל המרכיבים הללו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.