פלפלים חמוץ מתוק

חמוץ מתוק.

וחריף. כי אני אוהבת להוסיף חריף לכל דבר כמעט וכי החריף היה חסר לי פה.

קיצר אגרו דולצ׳ה פפרוני מיי סטייל.

כסלט חם או קר, כתוספת לבשרים, כארוחה צמחונית ליד הפסטה או האורז

על ברוסטקה…. עם הכל.

טעים להפליא !

בפעם האחרונה הגשתי אותו עם קציצות דגים מטוגנות.

מה

פלפל אחד מכל צבע: צהוב ירוק אדום כתום

2-3 שיני שום פרוסות

1 בצל סגול פרוס דק

מלח, פלפל, כף סוכר, צ׳ילי, כף חומץ, שמן זית

ואני הוספתי בשביל העניין: זיתי קלמטה קצוצים וכף צלפים בחומץ

השלמה: פטרוזיליה קצוצה

איך 

הכי פשוט בעולם:

במחבת או סיר רחב ונוח להוסיף שמן זית ואת רצועות הפלפלים הדקות ורצועות הבצל ולטגן על להבה בינונית כ 10 דקות, עד שרואים קצוות מושחמים. להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.

להוסיף את התבלינים והחומץ, את הזיתים והצלפים ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.

לטעום ולתקן תיבול: הטעם צריך להיות מאוזן חמוץ מתוק חריף. וזה נפלא !!

להשלים עם פטרוזיליה קצוצה ולטרוף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

העוגה של מחוז ברטאני שבצרפת

את העוגה הזו הכרתי בקאנקל, שהיא עיירת חוף שנמצאת במחוז בראטני שצפון מערב צרפת. בדרך כלל, כשאני מקבלת תפריטים בארצות אחרות, אני מיד מחפשת אחר

אתונה, אוכל, מוסיקה ואמנות

  הפוסט מתעדכן מנסיעה לנסיעה.. נחתנו, 21:30 בלילה. בפעם האחרונה שהיינו פה זה היה לטובת עצירת ביניים של כמה שעות. עשינו מה שכל תייר ממוצע

מרק בצל איטלקי בכיפת בצק עלים

זה המרק הכי אהוב בעולם על ביתי הגדולה. אהובתי בכורתי. מאז ילדותה ועד עצם היום הזה כשאני שואלת איזה מרק להכין היא אומרת: מרק בצל

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.