פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה.

סשימי סלמון או כל דג טרי אחר……

מה

200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד

2-3 כפות סויה

2-3 כפות מיץ ליים או לימון

1 כף שמן סומסום

גבעולי עירית קצוצה או החלק הירוק של הבצל הירוק

טבעות צ׳ילי צבעוני

סומסום קלוי

על צלחת מסדרים את רצועות הסלמון.

מערבבים סויה שמן וליים ומטפטפים את הרוטב הטעים הזה על הדגים.

מעל מפזרים סומסום, עירית קצוצה וסומסום קלו.

צ׳ופ סטיקס ויאללה….

אגב, אפשר להוסיף את הטוב הזה על אורז לבן ולהנות מארוחת דגים קלילה ומהירה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קובלר פירות יער משגע

קובלר הוא קינוח מפורסם שנולד בקולוניות הבריטיות והוא האח האלגנטי של הקראמבל. בעוד שאת הקראמבל מכינים על ידי ערבוב רשלני של המרכיבים, את הקובלר צריך

סלרי מבושל עם קציצת בקר

נתחיל מזה שאני משתגעת על מאכלים עם לימון. ממש. וזה אחד המאכלים המרוקאיים הכי אהובים עליי ביקום. היינו אוכלים אותו בעיקר בחורף. כי בחורף יש

קנלוני כרישה

טוב זה מתכון משוגע. קצת התעסקות אבל משו משו. וגם נורא יפה וחגיגי. מה כרישה טרייה 300 גרם בקר טחון (או עוף או הודו) מלח,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.