אינבולטיני.

במטבח האיטלקי כל מה שנקרא אינבולטיני הוא בעצם סוג של מאכל ממולא ומגולגל, ירקות או בשר,

בצק פילו או עוף.

למשל האינבולטיני הקלאסי הוא דף דקיק של בשר בקר ממולא בפרושוטו מגולגל ומטוגן בשמן זית, חמאה ועלי מרווה. או מבושל ברוטב עגבניות.

האינבולטיני הזה הוא שילוב של הטכניקה האיטליקית עם המטבח המרוקאי שגדלתי עליו:

פרוסות דקיקות של בקר ממולאות בבשר טחון ארומטי, מגולגלות ומטוגנות ברוטב צלפים וזעפרן.

אפשר בעצם להכניס את האינבולטיני לכל רוטב שאוהבים ולמלא אותו בכל דבר שאוהבים.

מה שחשוב הוא לגלגל אותו היטב, לטגן אותו היטב שייסגר ויאטום בתוכו את המילוי ורק אחכ כך להעביר לרוטב הרצוי.

מה

10 פרוסות דקיקות של סינטה, שייטל, חזה עוף דקיק

200 גרם בשר בקר מתובל: מעט פטרוזיליה, בצל קצוץ, תבלינים רצויים

כף גדושה חרדל

שמן זית, מלח פלפל עלי מרווה טריים

3-4 פרוסות שום פרוס דקיק

1-2 כוסות ציר עוף או מים רותחים

1/3 כוס יין לבן

2 כפות צלפים

מעט זעפרן (או כורכום).

פטרוזיליה טרייה קצוצה להשלמת המנה

איך

  1. פורסים את פרוסות הבקר הדקיקות ומורחים אותן במעט חרדל.
  2. מחלקים את תערובת הבשר הטחון ל-10 ומניחים בקצה של כל יריעת בקר, מגלגלים ומהדקים למעין נקניק ארוך ומהודק.
  3. מחממים במחבת, רצוי נון סטיק, 2-3 כפות שמן ומניחים בזהירות את האינבולטיני כשהשמן רתח, כשסיום של הבקר בתחתית המחבת (על מנת שהאינבולטיני לא ייפתח), לאחר 2-3 דקות הופכים את האינבולטיני ומטגנים בצד שני. מוסיפים את היין הלבן, מאדים מספר דקות.
  4. לאותה מחבת או סיר מוסיפים פרוסות שום דקיקות, מוסיפים את ציר העוף, את הזעפרן, מלח פלפל וצלפים,מרתיחים, מנמיכים ומכסים ומבשלים בערך חצי שעה. הציר צריך להיות מצומצם וטעים.
  5. מפזרים פטרוזיליה קצוצה טרייה ומתעלפים.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לחמניות סומסום מהירות במחבת

חייבת לחלוק אתכם את הפלא הזה. הפלא הזה של לחמניות במחבת, שמכינים בתוך דקות ספורות. עבורי זו הצלה של ממש. כצרכנית כבדה של פחממות, אם

קבב אפגני משגע במחבת

מה עושה אותו אפגני? התבלינים, העסיסיות, האווריריות שמשיגים בעזרת סודה לשתיה ופחות עם שומן. נכון על גחלים זה יהיה עוד יותר נפלא, אבל בצוק העיתים

שקשוקה תרד ובורטה

יצאנו לשוק השבועי. הכל ירוק, זוהר ורענן בצבעים וריחות של חורף. אין לי חשק לכלום, בדיוק עברתי טיפול שיניים מכאיב, מחלימה משפעת קשה. מסתפקת בריחות

המג׳דארה החלאבית של סאמי,

כל מי שמכיר אותי או קורא אותי פה כבר יודע שאני אוספת מתכונים מכל אחד, בכל מקום, בכל שעה. זו הסיבה, שכשנכנסתי למונית של סאמי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.