תפוחי אדמה של השמחות

מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף.

תפוחי אדמה של השמחות.

הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם.

מה

4 תפוחי אדמה גדולים אדומים (דזירה)

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

2-3 שיני שום קצוצות

2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף גדושה רוזמרין קצוץ

שמן זית

איך 

  1. לקרצף את תפוחי האדמה עם הקליפה היטב. לחתוך לקוביות קטנות של 1.5 סמ x 1.5 סמ. כן כן כן. קטן.
  2. להלהיט על להבה גדולה מחבת גדולה עדיף לנון סטיק.
  3. להוסיף שמן זית, בשלב ראשון כ 1/4 כוס ובהמשך להרגיש אם צריך להוסיף יותר.
  4. להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן אותם תוך כדי ערבוב עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בערך כ 10 דקות.
  5. לקראת סיום להמליח ולהוסיף את הירוקים, להמשיך לטגן עד שהם זהובים, פריכים ושחומים.
  6. להגיש ולהתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פסטה איטלקית בעגבניות

סתם,ֿ פסטה עם עגבניות. פשוטה, יום יומית, נהדרת, מהירה והכי איטלקית בעולם. בכל מסעדת דרכים באיטליה תמצא את הרוטב האדום-אדום הזה עוטף ספגטיני, בוקטיני, פנה

כרוב ממולא של בית

גם הכרוב שלי וגם הפלפל הממולא שלי שניהם מושפעים מסבתא רוזה, הסבתא המצרייה של האקס שלי. אהבתי את החמיצות שהיא הוסיפה לממולאים שלה, גם בעגבניות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.