תפוחי אדמה של השמחות

מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף.

תפוחי אדמה של השמחות.

הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם.

מה

4 תפוחי אדמה גדולים אדומים (דזירה)

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

2-3 שיני שום קצוצות

2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 כף גדושה רוזמרין קצוץ

שמן זית

איך 

  1. לקרצף את תפוחי האדמה עם הקליפה היטב. לחתוך לקוביות קטנות של 1.5 סמ x 1.5 סמ. כן כן כן. קטן.
  2. להלהיט על להבה גדולה מחבת גדולה עדיף לנון סטיק.
  3. להוסיף שמן זית, בשלב ראשון כ 1/4 כוס ובהמשך להרגיש אם צריך להוסיף יותר.
  4. להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן אותם תוך כדי ערבוב עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים בערך כ 10 דקות.
  5. לקראת סיום להמליח ולהוסיף את הירוקים, להמשיך לטגן עד שהם זהובים, פריכים ושחומים.
  6. להגיש ולהתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק מינסטרונה עדשים Minestrone

לכל אחד יש את המיניסטרונה שלו. גם באיטליה אפשר למצוא עשרות סוגי מיניסטרונה. פעם הזמנתי מיניסטרונה בסיציליה וקיבלתי צלחת מרק עדשים חומות עם סלרי קצוץ

קדירת טלה וחבושים חגיגית

את המאכל האלוהי הזה אכלתי במסעדת צ׳ייה באיסטנבול. הטלה מתפרק ואין צורך בסכין. החבושים מתרככים ומקבלים את טעמי הטלה והם נפלאים נפלאים. וכל היופי הזה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.