דג ים איטליאן סטייל

דג ים, עדיפות לדג לבן אבל כל אחד וטעמו הוא.

מהיר במחבת, טעים וקליל.

מתאים בעיקר לימות הקיץ החמים שמתרגשים עלינו לטובה.

מה 

קוביות בגודל של 2×2 ס״מ מ4 פילטים של דג לבן ללא עור ללא עצמות

2 עגבניות אדמות בשלות קלופות קצוצות  (אפשר להשתמש במרוסקות משומרות כ-5 כפות)

שמן זית

2 שיני שום פרוסות

צ׳ילי אחד פרוס

חופן גדול של עלי בזיליקום

בצל קטן קצוץ דק

מלח פלפל שמן זית

1/4 כוס יין לבן

איך

הכי קל בעולם.

לפלפל ולהמליח קלות את קוביות הדג.

להוסיף שמן זית למחבת ולטגן אותן טיגון קליל ומהיר משני הצדדים. להוציא.

להוסיף למחבת בצל קצוץ, שום וצ׳ילי, אם יש צורך להוסיף עוד מעט שמן ולטגן דקה או שתיים.ֿ

להוסיף את העגבניות הקצוצות ולהמליח ולפלפל מעט, להרתיח להנמיך, לכסות ולבשל על להבה קטנה כ -10 דקות.

להוסיף את היין הלבן ולהרתיח דקה או שתיים.

להוסיף חצי מהבזיליקום ולערבב, לטעום ולתקן תיבול.

להחזיר את קוביות הדגים ולהרטיב אותן ברוטב גם מלמעלה, להוסיף את הבזיליקום ולבשל עוד 2-3 דקות עד שהדג מוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות תירס תאילנדיות

בכל שנה אני מוסיפה לקובץ שלי לביבה חדשה. כבר הכנתי: לביבות ריקוטה וצימוקים לביבות בננה ונוטלה לביבות בטטה וקוקוס לביבות תפוחי אדמה השנה, אני מוסיפה

מח׳מאר הפשטידה המרוקאית של אמא שלי

המח׳מאר היא אחת הפשטידות האהובות ונפוצות במטבח המרוקאי. מאוד מזכירה את הטורטילה הספרדית. אבל בזמן שהטורטילה הספרדית מכילה את כל מה שיש במקרר בערך: בשרים,

לחמניית קרוואסון הונגרי מפתיעה

לא יודעת איך שכחתי מהלחמניות המיוחדות הללו. אכלתי אותן בארוחת הבוקר במלון בבודפשט וההפתעה היתה גמורה: מלוחות, עם קימל מעל ומכילות: פירה תפוחי אדמה והן

עוגת הקרנבל של נאפולי

את העוגה הזו אכלתי ביום האחרון בנאפולי בטרטוריה קטנה ומשפחתית. זו היתה הפרוסה האחרונה שעמדה במגש עגול על הקאונטר וכל הזמן הבטתי בדאגה לעברה, חוששת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.