דג ים איטליאן סטייל

דג ים, עדיפות לדג לבן אבל כל אחד וטעמו הוא.

מהיר במחבת, טעים וקליל.

מתאים בעיקר לימות הקיץ החמים שמתרגשים עלינו לטובה.

מה 

קוביות בגודל של 2×2 ס״מ מ4 פילטים של דג לבן ללא עור ללא עצמות

2 עגבניות אדמות בשלות קלופות קצוצות  (אפשר להשתמש במרוסקות משומרות כ-5 כפות)

שמן זית

2 שיני שום פרוסות

צ׳ילי אחד פרוס

חופן גדול של עלי בזיליקום

בצל קטן קצוץ דק

מלח פלפל שמן זית

1/4 כוס יין לבן

איך

הכי קל בעולם.

לפלפל ולהמליח קלות את קוביות הדג.

להוסיף שמן זית למחבת ולטגן אותן טיגון קליל ומהיר משני הצדדים. להוציא.

להוסיף למחבת בצל קצוץ, שום וצ׳ילי, אם יש צורך להוסיף עוד מעט שמן ולטגן דקה או שתיים.ֿ

להוסיף את העגבניות הקצוצות ולהמליח ולפלפל מעט, להרתיח להנמיך, לכסות ולבשל על להבה קטנה כ -10 דקות.

להוסיף את היין הלבן ולהרתיח דקה או שתיים.

להוסיף חצי מהבזיליקום ולערבב, לטעום ולתקן תיבול.

להחזיר את קוביות הדגים ולהרטיב אותן ברוטב גם מלמעלה, להוסיף את הבזיליקום ולבשל עוד 2-3 דקות עד שהדג מוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

צ׳יינה טאון בבנגקוק

מסלול ברגל: 1.7 ק״מ. היום הוא יום הצ׳יינה טאון. פיח, רעש, המולה, זיהום אוויר, ריחות, טוקטוקים שועטים, סכנת נפשות. עושר תרבותי, צבעים, אקזוטיקה, ריחות, טעמים, אוכל

השכונה שלי

אם תעלה על קו 74 שיוצא מהתחנה המרכזית בפתח תקווה, או בתחנה ממרכז העיר מול בנק הפועלים ותמשיך איתו עד התחנה האחרונה, תגיע לשכונת עמישב

סרדינים כבושים של קיץ   דמיינו חוף ים, התיכון, ברביירה הצרפתית או בחוף הילטון בתל אביב, בנהרייה או בחיפה, כוס יין צוננת, פרוסת לחם חמימה

הסנגריה של סן סבסטיאן

סן סבסטיאן היא עיר על הגבול הספרדי עם צרפת, באיזור חבל הבאסקים הספרדי. המרכז ההסטורי שלה קטן ומשגע. מעבר לגבול העיירה ביאריץ העיר באיונה הצרפתים,שכבר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.