שעועית ברוקלין

שעועית ברוקלין, כי אכלנו אותה במסעדה בברוקלין לפני הרבה שנים והיא היתה כל כך טעימה

שלא שכחנו ממנה מאז.

אז כשבא לי משהו מהיר ומיוחד, סתם כך לנישנוש, ליד עוף או בשר

או גם כתוספת טבעונית על אורז לבן ונקי,

אני מכינה את שעועית ברוקלין.

וכדאי עכשיו, בפרט, כשהשווקים מלאים בשעועית טרייה וירוקה.

מה

250 גרם שעועית ירוקה טרייה שקצותיה קטומים ֿ

(או שעועית ירוקה שהופשרה).

3-4 כפות סויה

פלפל שחור

חופן גדול של פקאנים

שן שום גדולה קצוצה

שמן זית

מעט צ׳ילי

איך 

אם השעועית טרייה חובה לחלוט אותה במים רותחים 4-5 דקות, להעביר למים קרים ולסנן.

אם השעועית קפואה, יש להפשיר אותה ולחלוט אותה 1-2 במים רותחים ולסנן.

לווק או מחבת יש להוסיף 1-2 כפות שמן זית ולטגן את הפקאנים עד שמזהיבים.

זהירות, שלא יישרפו.

להוסיף את השעועית המטוגנת ולטגן אותה עדיף בהקפצה, כך שהיא תהיה קראנצי׳ת היטב.

להוסיף שום קצוץ ולטגן, לפלפל ולהוסיף צ׳ילי.

להוסיף את הסויה ולהקפיץ עוד דקה או שתיים.

מוכן.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כנפיים קריספיות בסגנון אסייתי

אצלי בבית משוגעים על כנפיים אסייתיות קריספות ודביקות. ממש משוגעים על זה. אני יכולה להכין 20, 30, 40  כנפיים והם יחוסלו בשניה.  זוללים אותן כך

קרקרים בריאות טבעוניים בדקה וחצי

הקרקרים הללו מסתובבים ברשת בכל מיני וריאציות. ניסיתי את כולן. ובסופו של דבר שיקללתי את הטוב מכל אחד מהמתכונים והנה המתכון המנצח. המתכון כל כך

הלובר Louvre – רובע 1 בפריז

Louvre – רובע 1 בפריז וכמעט אף מילה על ארמון הלובר. מסלול הליכה : בערך 6 ק״מ מטרו: Pyramides  (סגול 14) שכבתי שם בבוקר, מנסה לשחזר

אורז וקייל בעגבניות

מה שתרצו: אורז, גריסים, קינואה,בורגול, פתיתים או אורז בן גוריון. הכל הולך בתבשיל הזה והכי כיף זה לגוון ובכל פעם להכין אותו עם מרכיב אחר.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.