הם הכי טעימים כשהם מתובלים

והם נהדרים כפתיח לפני כל ארוחה, או סתם במסיבת קוקטייל.

אפשר להשתמש בכל סוג אגוז שאוהבים ובלבד שהוא יהיה קלוף.

מה 

1/2 כוס שקדים עם קליפה

1/2 כוס אגוזי לוז

1/2 כוס בוטנים אמריקאים

1/2 כוס אגוזי ברזיל

1/4 כפית פפריקה

מעט צ׳ילי

1/4 כפית כמון טחון

1/4 כפית כורכום

1/4 כפית מלח

1/4 כפית כוסברה יבשה

1/2 כפית אורגנו יבש

2 כפות שמן זית

2 כפות סילאן או דבש

איך 

מחממים תנור ל 170 מעלות.

משטחים נייר אפייה על תבנית ושופכים עליה את כל הפיצוחים.

בקערית נפרדת מערבבים את כל החומרים התמתבלים ושופכים על הפיצוחים.

מערבבים היטב ואופים בתנור בערך 12-15 דקות.

זהירות, שלא יישרפו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קבב אפגני משגע במחבת

מה עושה אותו אפגני? התבלינים, העסיסיות, האווריריות שמשיגים בעזרת סודה לשתיה ופחות עם שומן. נכון על גחלים זה יהיה עוד יותר נפלא, אבל בצוק העיתים

שקשוקה תרד ובורטה

יצאנו לשוק השבועי. הכל ירוק, זוהר ורענן בצבעים וריחות של חורף. אין לי חשק לכלום, בדיוק עברתי טיפול שיניים מכאיב, מחלימה משפעת קשה. מסתפקת בריחות

פירנצה – נסיכה טוסקנית – Firenze

איטליה, שהיא אחת הארצות היפות ביותר בעולם. טוסקנה, שהוא אחד המחוזות היפים והמתויירים ביותר באיטליה. ופירנצה, שהיא בירתה של טוסקנה. פירנצה. שהיא עיר קטנה אבל גדולה. המרכז

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.