מי אמר שצולים שיפודים רק על הגריל? ומה רע במחבת.
והשיפודים האלה בטעמים אסייתים נפלאים.
קצת הודו, קצת תאילנד קצת טעמים חמצמצים, חריפים, קארי והרבה כוסברה ולימון.
מה
4-5 ירכי פרגית ללא עור ועצם חתוכים לקוביות 2×2 ס״מ
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
1/2 כפית כורכום
מיץ מלימון אחד
3-4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
כוסברה קצוצה
גרידת לימון
מערבבים את כל החומרים, מלבד מיץ לימון וכוסברה, ומשרים את העוף כדאי לפחות כחצי שעה אפשר כל הלילה.
משפדים.
מחממים מחבת נון-סטיק על להבה גבוהה וכשהמחבת חמה דייה מניחים בזהירות את השיפודים עליה (אין צורך להוסיף שמן).
ממתינים 2 דקות ומנמיכים מבשלים עוד 2 דקות.
הופכים בזהירות לצד שני ומבשלים על להבה נמוכה עוד 4 דקות.
לקראת הסוף סוחטים מיץ לימון מעל, הופכים ומגישים.