שיפודי עוף אסייתיים במחבת

מי אמר שצולים שיפודים רק על הגריל? ומה רע במחבת.

והשיפודים האלה בטעמים אסייתים נפלאים.

קצת הודו, קצת תאילנד קצת טעמים חמצמצים, חריפים, קארי והרבה כוסברה ולימון.

מה 

4-5 ירכי פרגית ללא עור ועצם חתוכים לקוביות 2×2 ס״מ

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה

1/2 כפית כורכום

מיץ מלימון אחד

3-4 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

כוסברה קצוצה

גרידת לימון

מערבבים את כל החומרים, מלבד מיץ לימון וכוסברה,  ומשרים את העוף כדאי לפחות כחצי שעה אפשר כל הלילה.

משפדים.

מחממים מחבת נון-סטיק על להבה גבוהה וכשהמחבת חמה דייה מניחים בזהירות את השיפודים עליה (אין צורך להוסיף שמן).

ממתינים 2 דקות ומנמיכים מבשלים עוד 2 דקות.

הופכים בזהירות לצד שני ומבשלים על להבה נמוכה עוד 4 דקות.

לקראת הסוף סוחטים מיץ לימון מעל, הופכים ומגישים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פריטטת מצות וגבינות

פריטטה, שהיא פשטידה מטוגנת, שהיא טורטילה, שהיא עוגה מלוחה מטוגנת, או אפוייה.ֿ יו ניים איט. כך או כך היא נהדרת, מהירה להכנה, משביעה והכי חשוב

בולוניה – שמנה, אדומה ומשכילה

לבולוניה אנחנו מגיעים כבר פעם השנייה (ושלישית ורביעית, והפוסט מתעדכן שוב ושוב) לפני כמה שנים הגענו לפה לראשונה, התאהבנו וזהו. אי אפשר אחרת. העיר הזו

מסאח׳ן – פיתת עוף משגעת

מסאח׳ן מהמטבח הערבי הוא בעצם פיתה אפויה ומעליה חצי עוף שבושל מבעוד מעוד. בעצם, לוקחים חצאי עוף ומבשלים בציר טעים של כורכום, הל וקינמון. בינתיים

הסנגריה של סן סבסטיאן

סן סבסטיאן היא עיר על הגבול הספרדי עם צרפת, באיזור חבל הבאסקים הספרדי. המרכז ההסטורי שלה קטן ומשגע. מעבר לגבול העיירה ביאריץ העיר באיונה הצרפתים,שכבר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.