שיפודי עוף אסייתיים במחבת

מי אמר שצולים שיפודים רק על הגריל? ומה רע במחבת.

והשיפודים האלה בטעמים אסייתים נפלאים.

קצת הודו, קצת תאילנד קצת טעמים חמצמצים, חריפים, קארי והרבה כוסברה ולימון.

מה 

4-5 ירכי פרגית ללא עור ועצם חתוכים לקוביות 2×2 ס״מ

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה

1/2 כפית כורכום

מיץ מלימון אחד

3-4 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

כוסברה קצוצה

גרידת לימון

מערבבים את כל החומרים, מלבד מיץ לימון וכוסברה,  ומשרים את העוף כדאי לפחות כחצי שעה אפשר כל הלילה.

משפדים.

מחממים מחבת נון-סטיק על להבה גבוהה וכשהמחבת חמה דייה מניחים בזהירות את השיפודים עליה (אין צורך להוסיף שמן).

ממתינים 2 דקות ומנמיכים מבשלים עוד 2 דקות.

הופכים בזהירות לצד שני ומבשלים על להבה נמוכה עוד 4 דקות.

לקראת הסוף סוחטים מיץ לימון מעל, הופכים ומגישים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הריסה או עריסה או אריסה

לצפון האפריקאיים יש הריסה. או עריסה. או אריסה. מה זה חשוב? מה שחשוב שמדובר בממרח פלפל לוהט, אדום, ארומטי ומשגע. הוא טוב בתוך כריכים, בדגים,

אמפנדה משפחתית מגליסיה ספרד

אני מאוד אוהבת לחמים ומאפים. פחממות ריקות ממלאות אותי בשמחה רבה. כשבא לי מאפה ממולא, פיקנטי ומשביע אני הולכת על האמפנדה הזו, שעשיתי לה עלייה

קציצות דג בקארי וירקות

קציצות דג בקארי וחלב קוקוס, מעט ירקות שסופגים את הטעם הנפלא וזו אחת הארוחות הכי קלילות, הכי מוצלחות והכי טעימות בקיץ הלוהט הזה. קצת מתאילנד,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.