לחמניות יוגורט ללא לישה ותפיחה

הלחמניות האלה נפלאות, קלילות, מהירות הכנה, אינן דורשות התפחה או לישה או כל טיפול מיוחד.

כל אחד יכול להכין אותן!!

שומעים? כל אחד.

מה 

1 כוס יוגורט לבן

2 כוסות קמח + 3 כפות קמח

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס (אופציונלי)

2-3 שיני שום כתושות (אופציונלי)

חצי כוס שמיר קצוץ או עלי בצל ירוק קצוצים או שניהם

3/4 כוס שמן עדיף זית

1 כף אבקת אפייה גדושה

1 ביצה גדולה.

למריחה: חלמון טרוף עם מעט חלב

איך 

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

בכף עץ מערבבים את היוגורט, השמן, הביצה והשום היטב. מוסיפים מלח ופלפל מערבבים.

מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב בכף העץ.

מתקבלת תערובת הומוגנית ומתחיל להיווצר כדור.

מוסיפים את הירק ומערבבים. אם יש צורך מערבבים טיפה׳לה עם הידיים. זהו.

מניחים בצד 5 דקות.

בידיים משומנות יוצרים כ- 14 כדורים בינוניים ומשטחים אותם מעט. מניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה.

מושחים את הלחמניות בחלמון הטרוף ואופים כ-25 דקות או עד שהלחמניות בצבע חום-זהוב עמוק.

ממתינים כרבע שעה וטורפים !!!

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מונטמארטר Montmartre – רובע 18 בפריז

מסלול הליכה:  כ-5 ק״מ     מטרו: lamarck caulaincourt (ירוק 12) מונמארטר. גבעה ירוקה, גבוהה ונישאת על פני העיר המדהימה הזו. בסופו של יום, מה שמגדיר

קציצות פרגיות בתיבול תאילנדי

מרוקאים אוכלים המון קציצות. דגים, עופות, בשר, הודו, סרדינים, תפוחי אדמה. המון קציצות במטבח המרוקאי. אני מרוקאית. גם אצלי אוכלים ה מ ו ן קציצות.

הבף בורגיניון של אלזס היפה

התבשיל הזה נקרא ביקאוף Baeckeoffe. את זה אכלתי באלזס. והתאהבתי. חבל אלזס היפהפה בצרפת, שנמצא על גבול גרמניה. אותו חבל ארץ, שעבר מידיים צרפתיות לידיים

מרק עוף תאילנדי עם כדורי עוף

מרק עוף עם כדורי עוף בטעמי תאילנד. גשם, קר אפילו המזגן בבית לא מצליח להתגבר על הטמפרטורות הנמוכות שירדו עלינו העונה…. קררררר….. בא לי מקום

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.