לחמניות יוגורט ללא לישה ותפיחה

הלחמניות האלה נפלאות, קלילות, מהירות הכנה, אינן דורשות התפחה או לישה או כל טיפול מיוחד.

כל אחד יכול להכין אותן!!

שומעים? כל אחד.

מה 

1 כוס יוגורט לבן

2 כוסות קמח + 3 כפות קמח

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס (אופציונלי)

2-3 שיני שום כתושות (אופציונלי)

חצי כוס שמיר קצוץ או עלי בצל ירוק קצוצים או שניהם

3/4 כוס שמן עדיף זית

1 כף אבקת אפייה גדושה

1 ביצה גדולה.

למריחה: חלמון טרוף עם מעט חלב

איך 

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

בכף עץ מערבבים את היוגורט, השמן, הביצה והשום היטב. מוסיפים מלח ופלפל מערבבים.

מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה וממשיכים לערבב בכף העץ.

מתקבלת תערובת הומוגנית ומתחיל להיווצר כדור.

מוסיפים את הירק ומערבבים. אם יש צורך מערבבים טיפה׳לה עם הידיים. זהו.

מניחים בצד 5 דקות.

בידיים משומנות יוצרים כ- 14 כדורים בינוניים ומשטחים אותם מעט. מניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה.

מושחים את הלחמניות בחלמון הטרוף ואופים כ-25 דקות או עד שהלחמניות בצבע חום-זהוב עמוק.

ממתינים כרבע שעה וטורפים !!!

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קדירת צלעות טלה ותפוחי אדמה

אתם לא מאמינים כמה המתכון הזה קל. ומה שנחמד בו שאפשר להכין אותו גם מבשרים אחרים: צלי כתף, אנטריקוט, צלעות וכל בשר לבישול ארוך ובלבד

טארט טאטן של אמא

האגדה והוויקיפידיה יודעות לספר שהטארט הזה נולד בטעות. בטעות שרפו את הסוכר, בטעות כיסו אותו בבצק וזרקו לתנור, בטעות העוגה נפלה לרצפה ואז הפכו אותה

אושפולואו בוכרי

שאוכלים גם באפגניסטן. לדעתי ולדעת בני הבית, זהו אחד המאכלים המעולים שהכנתי ever בבית. יש בו הכל: בשר רך, חומוס רכים, צימוקים מתקתקים שמתנגדים לצ׳ילי,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.