בריאם – יאסו – חגיגת ירקות יוונית

בריאם הוא הרטטוי הצרפתי, הגווץ׳ הרומני והכי קליל, מהיר ונפלא מבין כולם.

כל כך פשוט לקבץ ירקות קיץ זוהרים, לעטר אותם באורגנו עוקצני, זילוף שמן זית וחום תנור גבוה.

יש יותר קיץ מזה?

יש יותר יוון מזה?

אפשר להגיש עם יוגורט צונן ולחם טוב, אפשר להגיש ליד דגים צלויים ואפשר סתם לטבול את הלחם ברוטב הטעים שמצטבר בתחתית הכלי.

מה

3-4 קישואים צעירים, דקים וטריים פרוסים לטבעות

2 בצלים אדומים בינונים קלופם וופרוסות לטבעות

4-5 שיני שום פרוסות

5-6 עגבניות אדומות ובשלות פרוסות לפרוסות

4-5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים לטבעות

שמן זית

מלח, פלפל, אורגאנו.

חציל (אופציונאי)

איך

הכי פשוט בעולם !!!

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

מערבבים הכל ומכניסים לתבנית או כלי המתאימים לתנור, מכסים היטב בנייר כסף ואופים כ-40 דקות או עד שהירקות רכים.

מסירים את נייר הכסף, מזליפים עוד מעט שמן זית ומעבירים לגריל לעוד 10 דקות.

אם נורא רוצים להוסיף חציל (שזה טעים למות) אני ממליצה לאפות את פרוסות החצילים עם מעט שמןן זית ורק אחר כך לערבב עם יתרת הירקות ולהמשיך באפייה כנ״ל.

יאסו…..

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קציצות בקר איטלקיות פולפטה

איך אני אוהבת את הקציצות האלה. אהבת אמת. אני יכולה לאכול סיר כזה שלם בלי להניד עפעף, רק תדאגו שתהיה לידו סלסלת לחם טוסקני או

הגראנולה שלי

לא מבינה אנשים שקונים מאכלים כמו גראנולה. כל כך פשוט להכין אותה. רק המחשבה שארזו את כל המוצרים הבריאים והטעימים האלה בתוך שקית פלסטיק והטביעו

סביצ׳ה רענן על גספצ׳יו קריר

כבר שנים ארוכות שהסביצ׳ה על שלל צורותיו הוא מאכל אהוב בישראל. כי תאכלס למה לא? ארץ חמה, ים תיכון ארוך וחמים…… מה יותר מתאים לאכילת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.