לא צריך לפחד להכין סביצ׳ה.

עקרון אחד או שניים חשובים:

דג טרי טרי טרי וחמיצות כלשהי: לימון, ליים, זרעי עגבנייה, כל מה ש״יבשל״ את הדג לקראת אכילתו.

ואפשר לסביצ׳ה להוסיף כל תוספת שאוהבים.

לחם טוב וטרי, כוס יין לבן וזה פשוט נפלא.

לפעמים אני מוסיפה פיסטוקים או אגוזים קלויים, לימון כבוש, בצל ירוק, קוביות גמבה צבעוניות. כל דבר.

את הסביצ׳ה מתבלים בעיקר בלימון או ליים, שמן ומלח ש״מבשלים״ את הדג ומקבלים מאכל נפלא, מהיר וטעים להפליא.

ואפשר לפעמים להפוך אותו לחגיגי ממש.

מה

2 כוסות דג לבן קצוץ גס (אני השתמשתי באינטיאס)

1/2 כוס רימונים

1 כוס של ירוקים קצוצים: רשאד, כוסברה ונענע או כל ירוק שאוהבים

גרידת לימון

1 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ דק

1 בצל אדום קצוץ לקוביות קטנות

לתיבול

2-3 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

מיץ מליים אחד או שניים (תלוי בחמיצות)

קוצצים את כל הירקות קטן ומניחים בצד. אפשר להכין מראש ולתבל רק כשממש מגישים את הסביצ׳ה).

לקרם האבוקדו

אבוקדו גדול בשל

2 שיני שום שלמות

מלח, פלפל

1 לימון סחוט

3-4 כפות שמן זית

מכניסים לבלנדר או מג׳ימיקס מרסקים למחית דקה וחלקה, טועמים מתקנים תיבול ומאכסנים במקרר עד להגשה.

להגשה

מורחים שכבת קרם אבוקדו על תחתית צלחת יפה.

עורמים ערימת סביצ׳ה מתובלת.

בוזקים מעל הכל גרגרי צ׳ייה ומעט שמן זית.

נהדר. נהדר. נהדר.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כרוב כבוש בסגנון יפאני

את הכרוב הזה אכלתי בראמניה ביפן. בטוקיו. עד היום אני לא בטוחה אם זה היה כרוב או ג׳ינג׳ר כבוש שאיבד את טעמו העז ונותר עם

עוגיות חמאה וזרעי צ׳ייה

בעצם מדובר בעוגיות חמאה צרפתיות עם ״בריכת״ ריבה אדומה. אני הוספתי להן זרעי פרג (לפעמים אני מוסיפה גם זרעי צ׳ייה) והן כל כך יפות. ואת

לחם קופים הונגרי

לחם קופים שאכלתי בהונגריה ומסתבר שמדובר במאפה מקומי. אז מי היה פה קודם? האמריקאי או ההונגרי? לא משנה. אז מהו לחם קופים? בצק שמרים עשיר

עוגת ריקוטה ופירות יער איטלקית

האיטלקים הם מלכי העולם בעוגות גבינה איטלקיות שבד״כ מוכנות מגבינת ריקוטה. בבלוג יש מספר מתכונים לעוגות גבינה וזו באמת הקלה שבהן. היתרון בעוגה שאין בה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.