מרק טורטליני איטלקי

בעצם מדובר במרק צח ועשיר טעמים עם קרפאלך קטנים ומופלאים.

וזה מאכל הדגל של אמליה רומאניה בצפון איטליה, אחד מאזורי הגסטרונומיה המטריפים של הארץ המטריפה הזו.

אפשר לקנות את הטורטליני, היום יש גם להשיג טריים או מצוננים ואפשר להכין לבד (מתכון בהמשך)

תענוג בל יתואר

וחגיגי להפליא.

להכנת המרק הצח

1 ק״ג גרונות עוף או הודו

2-3 עצמות בקר

2 שיני שום

2 גזרים

3 גבעולי סלרי

1 בצל גדול קלוף

צרור פטרוזיליה

3 עלי דפנה

2-3 ליטר מים

מרתיחים את המים מכניסים את כל המרכיבים ומבשלים כשעה וחצי עד למיצוי הטעמים.

מסננים את הנוזלים ומחזירים לסיר.

טועמים ומתקנים תיבול.

בהגשה מרתיחים את המרק, מוסיפים את הטורטליני ומבשלים על פי הוראות היצרן או 5 דקות אם מכינים לבד.

ומגישים כך. נקי וקלאסי.

הטורטליני

בצק פסטה

100 גרם קמח לחם

100 קמח פסטה

ביצה

מעט מים

לשים היטב לבצק חלק מניחים בצד למנוחה.

למילוי

100 גרם בשר בקר

2 פרוסות נקניק סלמי מעושן קצוץ דק

2 כפות פרמז׳ן מגורר לשומרי הכשרות שקדים טחונים

מלח, פלפל

חלבון ביצה

אגוז מוסקט מגורר

מערבבים.

מרדדים את עלה הפסטה על משטח מקומח לעלה גדול ודק. חותכים עם חותכן לריבועים בגודל של 3 ס״מ על 3 ס״מ.

בכל אחד מהריבועים מניחים מעט מהמילוי מקפלים, צובעים ומגלגלים.

אפשר גם לקפל לשניים ולהדק.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בורק בשר טורקי מנצח

הטורקים הם אלופי העולם במאפים, בבצקים, בפחממות. כל מה שיוצא מהטאבונים שלהם, מהמחבתות ומהסירים מטריף את הדעת. הבורק הוא משפחה גדולה של מאפים שאנחנו קוראים

מרק גריסים מרוקאי

אמא אהבה לבשל לנו מרקים. בחורף. כל ערב היה מרק. בעיקר מרקי ירקות, קיטניות וגם מרק גריסים. בערב שישי היה מרק חרירה. את הגריסים אהבתי

המארה – רובע 4 בפריז

מסלול הליכה כ: 7 ק״מ. מטרו: הוטל דה ויל (1 צהוב) נדמה לי שמתוך 85 מיליוני תיירים שפוקדים את פריז בכל שנה, מגיעים למארה 185

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.