מסתבר שהישראלים מתים על סלמון.

זה דג מספר אחד בישראל.ֿ

מצחיק שהדג הזה, שגדל דרך קבע בנהרות קרים, התנחל בלבבות ובקיבות של אחת המדינות החמות באזור הים התיכון.

אני אוהבת רק סלמון מעושן וסלמון כבוש שאני מכינה בבית. סנובית.

יש לי מתכון לסלמון כבוש גראוולאקס נפלא שעושים בדקה וחצי המתכון פה: סלמון בכבישה מעודנת.

ומידי פעם אני גם מעשנת סלמון שזו עבודה הכי קלה בעולם (רק שצריך מעשנת בשקל וחצי ומעט גחלים) ומכינה ממנו סלט סלמון מעושן מטורף

המתכון פה:סלט סלמון מעושן.

בכל מקרה, רוב בני האדם השפויים קונים סלמון אז גם אתם תקנו.

מה

200 גרם נתחי סלמון מעושנים או כבושים פרוסים לרצועות

חופן עגבניות שרי אדומות

חופן עגבניות שרי צהובות

חופן עגבניות שרי מנומרות

1 בצל סגול פרוס דק

2 כוסות ארוגולה קצוצה

1 פילפל צ׳ילי חריף פרוס דק

2 מלפפונים צעירים דקים ופרוסים חצאי עיגולים דקים

כף גדושה פלפלי צ׳יפקה חמוצים קצוצים

2 מלפפונים חמוצים פרוסים חצאי עיגולים

4-5 צנוניות צעירות פרוסות דק

עלי נענע טריים

עלי בזיליקום טריים

עלי פטרוזיליה

שמיר קצוץ

2-3 צלפים בחומץ

זיתים שחורים

לרוטב: כוס יוגורט שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס, כף חרדל,שן שום מרוסקת מיץ לימון ומעט חומץ בן יין.

איך

מורחים את היוגורט על צלחת שטוחה ומתיזים מעליו מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור.

מערבבים את הירקות ביד קלה מעל ומפזרים אותם על הצלחת.

מפזרים עליהם את הצלפים והצ׳יפקות.

מסדרים את פרוסות הסלמון, מתיזים מעל את הרוטב וזוללים.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כל הסודות לריזוטו האיטלקי

ר י ז ו ט ו…. חשבתם שלהכין ריזוטו בבית קשה? ממש לא. אם תצטיידו מראש במצרכים המתאימים ותעקבו אחר ההנחיות במתכון תקבלו את הריזוטו

דג אוהב קארי ? בריאני סלמון הודי

תת- היבשת הטעימה בעיניי, הודו היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. תת יבשת ענקית שבתוכה מיליארד הודים, שעושה רושם שכל מה שהם עושים כל היום זה

סביצ׳ה ים תיכוני

אין בעולם משו קל להכנה יותר מסביצ׳ה או דג פרוס עם כל מיני….. בעצם מדובר בסלט חתוך גס, מהיר יחסית, מתובל בלימון בעיקר או חומץ, 

מרק מינסטרונה עדשים Minestrone

לכל אחד יש את המיניסטרונה שלו. גם באיטליה אפשר למצוא עשרות סוגי מיניסטרונה. פעם הזמנתי מיניסטרונה בסיציליה וקיבלתי צלחת מרק עדשים חומות עם סלרי קצוץ

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.