אפרטיבו – מגש אירוח איטלקי

הקרש הזה, שעמוס בדברים טובים, הוא ארוחה קלה ומקובלת בצפון איטליה.

אתה יכול לשבת בבולוניה או במודנה או בכל מקום באזור ובמקום ארוחה גדולה עם כמה מנות, לקבל את הקרש המופלא הזה ויש בו הכל:

גבינות ונקניקים ודגים מעושנים, ירקות וממרחים ולחם טוב.

ביחד עם כוס יין זו ארוחה נפלאה גם לאירוח, גם למנה ראשונה וגם סתם לארוחת ערב קלילה ונעימה.

אפשר להעמיס על הקרש כל מה שאוהבים וחשוב וכדאי לגוון.

אפשר לקנות את מרבית המוצרים: גבינות טובות ונקניקים ודגים מעושנים.

ואפשר להשלים ולהכין ירקות או ממרחים, מעט פירות ואגוזים,

וזה מושלם.

וזה יכול גם לשמש כאנטיפסטי – ממש ממש לפני הפסטה.

למשל על קרש העץ הזה יש :

סלמון מעושן שעישנתי בבית (אפשר לקנות במעדניה)

סלמון כבוש גרבלאקס שעושים בדקה המתכון פה. גרבאלאקס סלמון בכבישה מעודנת

פלפלים קלויים מתכון פה   סלטים שונים

חמוצים שונים מתכון פה חמוצים ונהנים

סרדינים כבושים מתכון פה סרדינים כבושים בבית

נקניקים וגבינות שקניתי במעדניה טובה.

ממרח פלפלים, עגבניות מיובשות וממרח ארטישוק איטלקי וגם ממרח זיתים מתכונים כאן ממרחים שונים

ארטישוק איטלקי (בצנצנת).

ירקות טריים חתוכים: גזרים, מיני שרי, בצלצלים, צנוניות, בצל ירוק.

אגוזים שונים ליד הגבינות אולי גם תמרים ותאנים.

וליד הכל לחם טוב.

אפשר גם להחליט שקונים הכל ומסדרים יפה על המגש – גם סבבה לגמרי.

אני הגשתי מיני לחמניות קשר חמאה וחלב נפלאות מתכון כאן מיני לחמניות קשר עדינות

ויש עוד המון רעיונות למאפים שונים ולחמים נפלאים המתכונים כאן מאפים ובצקים שונים

העיקר הגוון וההנאה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אורז אפגאני – זארדה פלאו

מתחביביי: לשוטט באתרי יוטיוב של בשלניות ביתיות מארצות רחוקות. למשל אפגניסטן. שם גיליתי את התבשיל המשגע והמיוחד הזה, שמאוד מזכיר את המטבח הפרסי ואת המטבח

סלסת פיסטוקים נפלאה

הבשר פה הוא רק תירוץ כי הוא חייב לשמש תפאורה לסלסת הפיסטוקים הנפלאה, נפלאה הזו. בעצם, היא מתאימה לכל דבר: לפסטה, לדגים צלויים, לסטייקים, על

לביבות ריקוטה וצימוקים

  ריקוטה שנזנחה, קליפת תפוז, כמה צימוקים ויאללה….לביבה חמה ומתוקה. הכי טוב, הכי מתאים ללביבות האלה היא גבינת הריקוטה ורק אחרי שמסננים אותה מהנוזלים. והן

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.