נורא כיף להכין ממרחים בבית.

גם טעים יותר, גם טבעי יותר וגם ….זול יותר.

אבל הכי כיף שזה זמין.

תמיד כשבא לי הירקות בהישג יד והופ..יש לי כל ממרח שבא לי.

ממרח פלפלים קלויים

2 פלפלים אדומיים

1 שן שום קלופה

כף חומץ

מלח, פלפל

מעט צ׳ילי

2 כפות שמן זית

קולים את הפלפלים, מקלפים ומסלקים את הגרעינים.

מכניסים למג׳מיקס ומרסקים.

טועמים מתקנים תיבול וזהו.

קל הא?

ממרח עגבניות מיובשות

כוס כוס עגבניות מיובשות

1 שן שום גדולה קלופה

מלח, פלפל

1 כף חומץ בן יין

3 כפות שמן זית

אם העגבניות שרו בתוך תחמיץ או שמן מסננים אם העגבניות יבשות ממש כדאי לשפוך עליהן מים רותחים ולהמתין כשעה.

לסנן.

להוסיף את כל המרכיבים למג׳ימיקס.

שוב לרסק, לטעום ולתקן תיבול.

ממרח ארטישוק איטלקי

1 צנצנת ארטישוק איטלקי כבוש

1 שן שום גדולה וקלופה

מעט צ׳ילי

2 כפות שמן זית

מעט מיץ לימון

חצי כף טימין קצוץ

מסננים את תכולת הצנצנת ומשאירים 2-3 כפות מהנוזל שלה.

מעבירים הכל למגימיקס ומרסקים.

טועמים, מתקנים תיבול וזהו.

ממרח זיתים – טפנד

זה אחד הממרחים הכי אהובים עליי בעולם וגם אותו להכין זה קלי קלוטו.

אפשר להכינו מזיתים ירוקים ואפשר מזיתים שחורים.

במקור מוסיפים לו אנשובי, אבל מי שלא אוהב – לא צריך.

מה

כוס זיתים שחורים או ירוקים מגולענים, שחורים עדיפות לקלמטה

2-3 פילטים אנשובי

פלפל שחור

מעט צ׳ילי

מעט מיץ לימון

2-3 כפות שמן זית

מעט רוזמרין או טימין

להכניס את הכל למגי׳מיקס, לרסק היטב, לטעום ולתקן תיבול.

את כל הממרחים יש להכניס לצנצנות עדיף לזכוכית ולאכסן במקרר. 

בצילום ממרח ארטישוק ירושלמי וממרח פלפלים אדומים. 

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

רומא

רומא היא עיר שאני מכירה ואוהבת במיוחד. גרתי בה תקופה קצרה. לפני חמש שנים נסעתי לרומא ללמוד איטלקית ובישול איטלקי. גרתי אצל משפחה איטלקית או

מאפה תפוא ובשר נהדר

יש מאכלים, שבתהליך ההכנה שלהם הם נראים רע, באמת, ממש לא אטרקטיביים ולא מגרים כמו חמין למשל. אבל…..כשהמאכל משלים את תהליך הבישול  – המראה שלו

לביבות סנדוויצ׳ טוניסאי

או במילים אחרות: לביבות טונה בטעמי  הסנדוויצ׳ טוניסאי, שהוא בעיני אחד הסנדוויצ׳ים הכי טעימים בעולם. כי יש בו הכל: טונה ולימון כבוש, והריסה שאני משוגעת

שבלולי לחמא בעג׳ון

שבלולי לחמא בעג׳ין, מהמטבח הטורקי המפואר. כמובן שהלחמא המקורי נעשה על בצק שמרים דקיק והוא אלוהי (יש מתכון באתר). אבל זה מתכון שהוא כל כך

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.