כדורי דגים ברוטב תרד חמצמץ

לא מכבירה מילים על קציצות הדגים הנפלאות הללו.

רק מוסרת מתכון.

וזהו.

תעשו עם זה מה שאתם רוצים.

אני התעלפתי עליהם.

מה

1/2 ק״ג דג לבן טחון (הכנתי מפלמידה אבל אפשר מכל דג שאוהבים)

2 כפות פירורי פנקו או מצה

ביצה אחת גדולה טרופה

מלח, פלפל שחור גרוס

כוס שלמה של פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1/4 כוס נענע קצוצה (אופציונלי)

כף שמן

גרידת לימון

לרוטב

4-5 שיני שום

2 כפות ממרח לימון כבוש

1 כוס מים רותחים

מלח, פלפל שחור גרוס

מעט כורכום

20 זיתים שחורים

שמן זית

שקית גדולה של בייבי תרד שטוף ונקי

איך

מערבבים את כל חומרי עיסת הקציצות ומניחים בצד למספר דקות.

בינתיים מכינים את הרוטב.

לסיר רחב ונוח מוסיפים מעט שמן זית ואת השום פרוס או כתוש.מטגנים חצי דקה ומוסיפים בזהירות את המים רותחים ותבלינים ואת הזיתים השחורים.

מרתיחים וטועמים תיבול.

בידיים רטובות מגלגלים קציצות בגודל אגוז מלך ומניחים בזהירות בתוך הרוטב הרותח.

מכסים את הסיר, מנמיכים ומבשלים כ-10 דקות.

מוסיפים את התרד ומערבבים ומבשלים עוד מספר דקות.

אוכלים כמו שזה או על אורז לבן נקי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

גיוזה – כיסון אסייתי חלומי

לא אוהבת את המילה כיסון. אבל זה מה שהאקדמיה העברית קבעה – אז נשתמש. כיסון….כאילו…. כיס קטן כזה? במחשבה שניה, הגיוזה היא סוג של כיס

אפרטיבו – מגש אירוח איטלקי

הקרש הזה, שעמוס בדברים טובים, הוא ארוחה קלה ומקובלת בצפון איטליה. אתה יכול לשבת בבולוניה או במודנה או בכל מקום באזור ובמקום ארוחה גדולה עם

אורז הודי עם קארי צהוב

זה אורז שאני אוהבת להגיש עם שיפודי פרגית בקארי. שיפודים שאני מתבלת בסגנון הודי ואז צולה על מחבת או עם תבשילי בשר הודים ארוכים. כמו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.