כדורי דגים ברוטב תרד חמצמץ

לא מכבירה מילים על קציצות הדגים הנפלאות הללו.

רק מוסרת מתכון.

וזהו.

תעשו עם זה מה שאתם רוצים.

אני התעלפתי עליהם.

מה

1/2 ק״ג דג לבן טחון (הכנתי מפלמידה אבל אפשר מכל דג שאוהבים)

2 כפות פירורי פנקו או מצה

ביצה אחת גדולה טרופה

מלח, פלפל שחור גרוס

כוס שלמה של פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1/4 כוס נענע קצוצה (אופציונלי)

כף שמן

גרידת לימון

לרוטב

4-5 שיני שום

2 כפות ממרח לימון כבוש

1 כוס מים רותחים

מלח, פלפל שחור גרוס

מעט כורכום

20 זיתים שחורים

שמן זית

שקית גדולה של בייבי תרד שטוף ונקי

איך

מערבבים את כל חומרי עיסת הקציצות ומניחים בצד למספר דקות.

בינתיים מכינים את הרוטב.

לסיר רחב ונוח מוסיפים מעט שמן זית ואת השום פרוס או כתוש.מטגנים חצי דקה ומוסיפים בזהירות את המים רותחים ותבלינים ואת הזיתים השחורים.

מרתיחים וטועמים תיבול.

בידיים רטובות מגלגלים קציצות בגודל אגוז מלך ומניחים בזהירות בתוך הרוטב הרותח.

מכסים את הסיר, מנמיכים ומבשלים כ-10 דקות.

מוסיפים את התרד ומערבבים ומבשלים עוד מספר דקות.

אוכלים כמו שזה או על אורז לבן נקי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

טארט תותים בקרם שקדים

תאכלס העוגה הזו נולדה משאריות: שאריות של קרם שקדים ושאריות של בצק פריך . ברור לכם שלא זורקים שאריות משובחות כאלה. אז מה עושים? מכינים

כבד קצוץ קלאסי עם טוויסט

אני יודעת שלא מעט אנשים לא אוכלים איברים פנימיים של עוף או בשר, אני גדלתי עליהם. אני מאמינה שכדאי להתנסות ולטעום, לפעמים יש הפתעות. כזה

סיינה טוסקנה

לפני 26 שנה, ביקור זריז בפיאצה המרהיבה סיבוב קטן, תור ארוך בדואומו…….נו לא חשוב נחזור בהזדמנות והופ….. 26 שנה. יאללה לאן נעלמו 26 שנים?? סיינה.

שווקי פשפשים בעולם

השווקים ואני  שווקים הם אהבה גדולה. שווקי אוכל, שווקי פשפשים. שווקים בכלל. לינק לפוסט על שווקי אוכל בעולם: שווקי אוכל בעולם שווקי פשפשים מספרים היסטוריה:

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.