כדורי דגים ברוטב תרד חמצמץ

לא מכבירה מילים על קציצות הדגים הנפלאות הללו.

רק מוסרת מתכון.

וזהו.

תעשו עם זה מה שאתם רוצים.

אני התעלפתי עליהם.

מה

1/2 ק״ג דג לבן טחון (הכנתי מפלמידה אבל אפשר מכל דג שאוהבים)

2 כפות פירורי פנקו או מצה

ביצה אחת גדולה טרופה

מלח, פלפל שחור גרוס

כוס שלמה של פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס כוסברה קצוצה

1/4 כוס נענע קצוצה (אופציונלי)

כף שמן

גרידת לימון

לרוטב

4-5 שיני שום

2 כפות ממרח לימון כבוש

1 כוס מים רותחים

מלח, פלפל שחור גרוס

מעט כורכום

20 זיתים שחורים

שמן זית

שקית גדולה של בייבי תרד שטוף ונקי

איך

מערבבים את כל חומרי עיסת הקציצות ומניחים בצד למספר דקות.

בינתיים מכינים את הרוטב.

לסיר רחב ונוח מוסיפים מעט שמן זית ואת השום פרוס או כתוש.מטגנים חצי דקה ומוסיפים בזהירות את המים רותחים ותבלינים ואת הזיתים השחורים.

מרתיחים וטועמים תיבול.

בידיים רטובות מגלגלים קציצות בגודל אגוז מלך ומניחים בזהירות בתוך הרוטב הרותח.

מכסים את הסיר, מנמיכים ומבשלים כ-10 דקות.

מוסיפים את התרד ומערבבים ומבשלים עוד מספר דקות.

אוכלים כמו שזה או על אורז לבן נקי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קצ׳יו פפה פסטה רומאית

קצ׳יו פפה היא פסטה מאזור לציו שם נמצאת העיר רומא. קצ׳יו היא הגבינה  ופפה הוא פלפל – הכוונה פה לגבינת הפקורינו הרומאית שעושים מחלב כבשים

שיפוד פילה דג במחבת

המאכל הזה כל כך טעים ופשוט, והכנתו אורכת בדיוק 5 דקות. כל מה שצריך זה דג מעולה. פילה דג לבן (בעצם אפשר גם עם סלמון)

ניוקי בסגנון סורנטו

סורנטו הוא חצי אי בחוף אמלפי בדרום איטליה שהוא אחד המקומות הכי יפים בעולם. הכי יפים. המים התכולים והכפרים מסביב לחצי האי מהממים ביופיים. הנופים,

סלט סלמון מעושן מטריף

משוגעת על הסלט הנפלא הזה. משוגעת. אני מודה שאני משוגעת עליו בעיקר בגלל שאני מעשנת את הסלמון שלי לעצמי. אבל כל סלמון מעושן קנוי יעשה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.