סלט כרוביות צלויות

סלט כרוביות של קיץ !

הכל בצלחת אחת טעימה משביעה ועשירה בטעמים.

מה

כרובית אחת גדולה מפורקת לפרחים (פרחים גדולים יש לחצות לשניים)

2 בצלים אדומים פרוסים לטבעות עבות

מלח, פלפל

שמן זית

מעט ענפי טימין

10 עגבניות שרי חצויות

מפזרים על תבנית אפייה מתבלים ומעבירים לתנור לאפייה ב-200 מעלות לכחצי שעה בערך, עד שהכרוביות מתרככות ומזהיבות.

על צלחת גדולה מפזרים את הירקות הקלויים ומעליהם בוזקים :

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס בצל ירוק קצוץ

חצי כוס שקדים פרוסים קלויים

כוס טחינה מתובלת וטעימה

פרוסות דקיקות של צ׳ילי אדום או ירוק

כף סומאק

אופציונלי: קרוטונים או קרעי פיתה קלוייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פסטה וקציצות דגים ברוטב איטלקי

לדעתי פסטה היא אחד המאכלים הכי טעימים בעולם. ולראייה: המטבח האיטלקי הוא המטבח האהוב ביותר בעולם. יותר מסעדות איטלקיות נפתחות מכל מסעדות אחרות. פסטה הוא

תבשיל מנגולד וחומוס מרוקאי

אני לא משתגעת על קטניות. אמא שלי לא בישלה יותר מידי מהן. היה חומוס בקוסקוס, היה מרק עדשים בתשעה באב (אות וסימון לאבלות), היה פעם

מוס שוקולד צרפתי עם מלח

מוס שוקולד צרפתי מלוח. תאכלס זה מוס שוקולד קלאסי, טעים ועשיר שהוספתי לו מלח. מי שמסתייג מהמליחות (חבל, מדובר בטעם מעניין ואחר), יכול פשוט להשמיט

שארלוט – מלכה צרפתית

כשהיינו ילדים, אמא שלי דאגה תמיד לאפות לכל אחד מאיתנו עוגת יום הולדת. תמיד היא תכננה את העוגה בהפתעה. הפתעה שכל הבית ידע עליה 🙂

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.