ביסקוטי שוקולד ופיסטוקים

בֿיסקוטי.

אחת העוגיות המפורסמות בעולם והכי טעימה עבורי.

העוגיה הקלאסית מקבלת לבוש שוקולדי ופיסטוקים קלויים……

לטבול את קצותיהן של הביסקוטי בתוך קפה או תה רותח ולהתעלף.

מהמתכון מתקבלים 2 כיכרות גדולות ובסה״כ כ- 30 ביסקוטי גדולים

מה

2.5 כוסות קמח מנופה

כפית אבקת אפיה

חצי כפית סודה לשתיה

1/2 כפית מלח

150 גרם חמאה רכה רכה

גרידה מלימון אחד ותפוז אחד

כוס סוכר

2 ביצים גדולות

כף ווניל

כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים

100 גרם פניני שוקולד או שוקולד קצוץ

חלמון טרוף

איך 

במיקסר או בקערה עם כף מערבלים את החמאה הרכה עם הסוכר, הווניל וגרידות ההדרים.

מערבבים את הקמח, א. אפיה, סודה לשתיה ומלח.

מוסיפים לתערובת החמאה את תערובת הקמח ומערבבים בזריזות ומהר, אין לעבד יותר מידי.

מוסיפים את השוקולד הקצוץ והפיסטוקים, מאחדים ומחלקים לשתי כיכרות גדולות וארוכות. אורך כל כיכר בערך 20-25 ס״מ.

מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה ומברישים את הכיכרות היטב בחלמון.

אופים את הכיכרות כ-25 דקות.

מוציאים ומצננים כ-20 דקות.

בסכין חדה מאוד חותכים את הכיכרות לפרוסות בעובי של כ-1 ס״מ ומחזירים לתבנית.

חשוב להשתמש בסכין חדה מאוד כדי שהביסקוטי לא יתפוררו.

מנמיכים את חום התנור ל- 150 ואופים עוד כ-20 דקות או עד שהביסקוטי יבשים לגמרי.

מצננים ומתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קנלוני כרישה

טוב זה מתכון משוגע. קצת התעסקות אבל משו משו. וגם נורא יפה וחגיגי. מה כרישה טרייה 300 גרם בקר טחון (או עוף או הודו) מלח,

שעועית ירוקה עם קציצות בקר

אין, אין אין קלאסיקה יותר מהסיר הזה. לכל העדות, לכל המדינות בכל השכונות מבשלים את השעועית הירוקה עם קציצות בקר ברוטב עגבניות. הכי טעם של

ביאריץ ובאיונה

אנחנו מסיימים טיול בן שבועיים בדרום מערב צרפת.ֿ היינו בנורמנדי, ברטאני ובדורדון ההורס, עכשיו אנחנו בביאריץ, הערב נחזור בטיסה לפאריז. אנחנו מחליטים לנצל את היום

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.