לביבות כרובית

הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון.

אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על מתכונים פשוטים.

תמיד זה מפתיע אותי מחדש איזו התלהבות יש למתכונים, שבעיניי כל כך פשוטים, שלא עלה על דעתי להעבירם הלאה.

נו…גם אני טועה לפעמים 🙂

מה

כרובית אחת קטנה מפורקת לפרחים

2-3 ביצים

2-3 כפות פירורי לחם או מצה

מלח, פלפל

2-3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

צ׳ילי

1 כפית אבקת אפיה

שמן לטיגון

לימון להגשה

איך 

בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מוסיפים את הכרובית ומבשלים כ-15 שעה עד שהכרובית מתרככת.

מסננים ומצננים. מרסקים במג׳ימיקס או במזלג או בכף פירה גדולה.

מערבבים עם יתרת המרכיבים לכדי תערובת יציבה ונוחה שניתן ליצור ממנה כדורים.

מחממים מחבת עם שמן לטיגון בגובה של 1 ס״מ בערך.

יוצרים קציצות בינוניות ופוחסים אותן לקבל כפיתות, מטגנים על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד או עד שמזהיבות היטב.

אני אוהבת לאכול אותן ככה, עם פלח לימון.

הערה: אפשר להוסיף להן גבינה מגוררת.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אורז הודי עם קארי צהוב

זה אורז שאני אוהבת להגיש עם שיפודי פרגית בקארי. שיפודים שאני מתבלת בסגנון הודי ואז צולה על מחבת או עם תבשילי בשר הודים ארוכים. כמו

מרק דלעת וחומוס בטעמי סתיו

המרק הזה, של אמא שלי, בישר על בוא הסתיו. אכלנו אותו בערב סוכות הראשון – בישיבה הראשונה בסוכה. הוא בישר על בוא הסתיו. הדלעת הכתומה

מרק המרקים שיש בו הכל

כמו כל דבר טעים זה המרק הזה נוצר מערבוב של סגנונות ושאריות. והמרק הזה הוא ארוחה שלמה בסיר אחד. פוקצ׳ה חמה בצד או לחם או

חטיפי חומוס ופול

בכל פיצוציה ופיצוחיה אפשר למצוא קטניות מטגנות: חומוס, פול, אפונה. זה מלוח, זה טעים והכי מתאים עם משקה חריף. אצל אמא שלי, שהאורחים לא פסקו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.