בכל פיצוציה ופיצוחיה אפשר למצוא קטניות מטגנות: חומוס, פול, אפונה.

זה מלוח, זה טעים והכי מתאים עם משקה חריף.

אצל אמא שלי, שהאורחים לא פסקו להגיע, היא תמיד הגישה לאפריטיף את הפיצוחים האלה.

לא קנתה.

גם אני לא.

אין להשוות את טעמם של אלו שמכינים בבית לאלו שקונים בפיצוחיה. באמת שלא.

גם ההכנה לא מסובכת בכלל.

 

מה ואיך 

1 כוס חומוס או פול יבשים מושרים לילה שלם

מלח, פלפל

שמן לטיגון

כפית אבקת אפייה

מייבשים את הקטניות ששרו לילה במים. מערבבים אותם באבקת אפייה.

מחממים שמן עמוק כמו לצ׳יפס ומטגנים את הקטניות, כל סוג בנפרד, על להבה בינונית עד שהן מתפצחות וזהובות.

מעבירים לנייר סופג ובוזקים מלח ופלפל שחור.

הם נהדרים עם קוקטיילים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

שבלולי בריוש פטיסייר ואמרנה

לא אשמור לעצמי את המתכון המופלא הזה, אגלה אותו לכל העולם כי אני התעלפתי עליו. כמי שחובבת פחממות ומאפים צרפתיים מעודנים, מיד כשהגיע אליי המתכון

עוגת תפוחים בקרמל-טופי

התעלפתי על העוגה הזו. וכך גם אורחיי. ראשית היא יפהפיה לדעתי. אבל לא פחות מכך היא עסיסית וטעימה להפליא. הקרמל נוזל טיפה למטה, מרטיב את

פסטלה די בטטה של רבקה

אלו הם הפסטלים של אמא שלי בשינוי קטן: אני מוסיפה ראס אל חנות לבשר ולתפוחי האדמה וצנוברים. והפסטלים האלה כל כך טעימים, רכים, ריחניים אני

חלת יום הכיפורים

כל חג והמאכלים שלו. כל חג והלחמים שלו. כל חג והחגיגה שלו – ככה אצל אמא שלי. אהובת ליבי. ובכיפורים : חלה שחומה וריחנית שמכמינה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.