מה שתרצו:

אורז, גריסים, קינואה,בורגול, פתיתים או אורז בן גוריון.

הכל הולך בתבשיל הזה והכי כיף זה לגוון ובכל פעם להכין אותו עם מרכיב אחר.

כדי להפוך אותו לארוחה טבעונית צריך רק . לבשל בצד שעועית יבשה, או עדשים, או חומוס (או לקנות קפוא ולהפשיר)ֿ

ואחרי שהתבשיל מוכן, להוסיף את הקטניות, לערבב ויש ארוחה שלמה עם פחממות, ירקות וחלבונים.

איך

10 ענפי קייל טריים פרוסים דק דק לרצועות

2-3 עגבניות אדומות קצוצות קטן או חצי קופסא עגבניות מרוסקות

3-4 שיני שום קצוצות

שמן זית

מלח, פלפל

כף רסק עגבניות או 2 כפות מיץ עגבניות (פאסאטה)

2 כוסות פתיתים או אורז או גריסים או בורגול

צ׳׳ילי קצוץ

3.5 כוסות מים רותחים.

איך

בסיר נוח להוסיף 3-4 כפות שמן זית ולהוסיף את השום הקצוץ. לטגן חצי דקה.

להוסיף את הקייל הקצוץ ולבזוק מעל מעט מלח לערבב דקה או שתיים, להנמיך, לכסות ולאדות כ-10 דקות.

מכיוון שלקייל נדרש יותר זמן לריכוך זהו שלב חשוב.

מסירים את המכסה מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מלח, פלפל וצ׳ילי, מוסיפים את האורז ומטגנים עוד כדקה או שתייים.

מוסיפים את הרסק ואת המים הרותחים, מכסים, מנמיכים ומבשלים כרבע שעה מכוסה.

מחכים רבע שעה, מפוררים עם מזלג ומגישים חם.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות בטטה וקוקוס נהדרות

רק בשנים האחרונות התחלתי להתאהב בבטטה. הירק הכתום המתקתק הזה, כבש סוף סוף את ליבי. בדרך כלל תנו לי קישוא, כרובית, כרוב, מנגולד, חציל –

סלמון פיש קייקס

מהירות, קלילות, קלות,טעימות והכי קיץ שיש. לבריכה, לארוחה קלה, לנשנוש, לארוחת ערב או סתם בכריך. סלמון פיש קייקס. בעצם לא ממש מטגנים את הקציצות הללו

עוגיות בוטנים מלוחים

אף פעם לא אהבתי חמאת בוטנים. עד השנה שעברה. שטעמתי בעוגיות שוקולד. זה היה מדהים. הכי מדהים בעיניי זה השילוב של המתוק מלוח וזה גם

קנלוני כרישה

טוב זה מתכון משוגע. קצת התעסקות אבל משו משו. וגם נורא יפה וחגיגי. מה כרישה טרייה 300 גרם בקר טחון (או עוף או הודו) מלח,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.