סלט ירקות ואגוזים טורקי

הטורקים קוראים לו גבורדה סלטסיה –  Gavurdağ salatasi  – ואפשר למצוא אותו בכל השווארמיות ומסעדות הפועלים ברחבי איסטנבול.

תמיד הוא מגיע טרי, עם פלח לימון ליד והאמת….אחריו כבר אפשר לוותר על הכל.

נראה לכם?

איזה אוכל יש באיסטנבול, אני לא מתביישת להכריז בקול רם:

אני נוסעת לאיסטנבול כדי לאכול.

זהו אמרתי.

אז בואי תראו איזה סלט מעלף זה ואחר כך תודו לי. ֿ

מה זה תודו לי…

מה

3 עגבניות אדומות בשלות ומוצקות קצוצות לקוביות

2 מלפפונים מוצקים צעירים עם הקליפה קצוצים לקוביות

1/2 פלפל חריף ירוק קצוץ

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

חצי בצל אדום קצוץ לקוביות

2 ענפי בצל ירוק שטופים קצוצים (החלק הירוק והלבן)

3 כפות אגוזי מלך קצוצים

1/2 כפית שבבי פפריקה (חריף או מתוק לפי הטעם)

1/2 כפית נענע מיובשת

1/4 כפית סומק

מלח

1/2 לימון סחוט

2-3 כפות רכז רימונים

1-2 כפות שמן זית

שן שום כתושה (אופציונאלי)

איך

פשוט מערבבים ומתעלפים.

זהו.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

זיתים כבושים

זיתים שום זית קנוי לא ישתווה לזית שכבשו בבית. בזמן שהזיתים המתועשים עוברים תהליך מזורז כדי לכבוש אותם, הזיתים הביתיים עוברים תהליך שהטבע התכוון לו.

מאפה תפוא ובשר נהדר

יש מאכלים, שבתהליך ההכנה שלהם הם נראים רע, באמת, ממש לא אטרקטיביים ולא מגרים כמו חמין למשל. אבל…..כשהמאכל משלים את תהליך הבישול  – המראה שלו

נשיקות ספוג עם קרם מסקרפונה

טוב אתם לא מבינים כמה זה חמוד וטעים. כמה זה מתוק ופשוט להכנה. עובד יפה גם בתבנית של מאפינס אבל אני השתמשתי בתבנית סיליקון עם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.