פסטה פסטו

כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו.

רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה ושם נמצאת גם הריביירה האיטלקית, בצפון מזרח איטליה והיא אחת ממנות הפסטה האהובות בעולם כולו.

שדות הבזיליקום של ליגוריה מוכרים היטב בכל איטליה והם סמל ואיכות לירק המריר-ריחני המופלא הזה.

ואפשר גם להכין אותה בסגנון טבעוני.

מתכון לפסטו אפשר למצוא כאן:

פסטה פסטו

לרוטב הפסטה פסטו

250 גרם פסטה מבושלת מכל סוג שאוהבים

4-5 כפות פסטו גדושות (אפשר יותר לפי הטעם)

1/2 קופסת שמנת מתוקה

פרמז׳ן או פקורינו מגוררים

איך

פשוט מאוד.

מחממים את השמנת המתוקה בקלחת, מוסיפים לה את הפסטו, מערבבים ומורידים מיד לפני שהפסטו משחיר.

מערבבים עם הפסטה ומגררים מעל פרמזקן או פקורינו.

בסגנון הטבעוני פשוט משמיטים את השמנת ומוסיפים חצי כוס חלב שקדים/אורז או ממירים בשמנת צמחית

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פטאייר מאפה זעתר/תרד חלומי

פטאייר, חם מהתנור, עמוס בעלי זעתר או תרד, בצל, סומק… למות…. לבצק 2.5 כוסות קמח לבן כף סוכר כפית מלח כפית גדושה שמרים יבשים 1/3

צ׳יקן קארי הודי

טעים, מהיר, ארומטי, חם ומשגע. צ׳יקן קארי הודי. מה 6 כרעיים או חלקי עוף אחרים בצל בינוני קצוץ 4 שיני שום קצוצות כף גדושה ג׳ינג׳ר

שארלוט – מלכה צרפתית

כשהיינו ילדים, אמא שלי דאגה תמיד לאפות לכל אחד מאיתנו עוגת יום הולדת. תמיד היא תכננה את העוגה בהפתעה. הפתעה שכל הבית ידע עליה 🙂

עוף בבצל – העוף של סעודת פורים

זהו העוף של פורים. אוכלים אותו בסעודת פורים, ביחד עם החלה שנעצו בו את ״העיניים של המן״. למתכון החלה  חלת פורים – החלה של המן הרשע

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.