כפי שאין צורך להציג את הפסטה, כך אין צורך להציג את הפסטה פסטו.

רק לדעת שהפסטו מגיע מאזור ליגוריה, שהוא אחד מ-20 המחוזות של איטליה ושם נמצאת גם הריביירה האיטלקית, בצפון מזרח איטליה והיא אחת ממנות הפסטה האהובות בעולם כולו.

שדות הבזיליקום של ליגוריה מוכרים היטב בכל איטליה והם סמל ואיכות לירק המריר-ריחני המופלא הזה.

ואפשר גם להכין אותה בסגנון טבעוני.

מתכון לפסטו אפשר למצוא כאן:

פסטה פסטו

לרוטב הפסטה פסטו

250 גרם פסטה מבושלת מכל סוג שאוהבים

4-5 כפות פסטו גדושות (אפשר יותר לפי הטעם)

1/2 קופסת שמנת מתוקה

פרמז׳ן או פקורינו מגוררים

איך

פשוט מאוד.

מחממים את השמנת המתוקה בקלחת, מוסיפים לה את הפסטו, מערבבים ומורידים מיד לפני שהפסטו משחיר.

מערבבים עם הפסטה ומגררים מעל פרמזקן או פקורינו.

בסגנון הטבעוני פשוט משמיטים את השמנת ומוסיפים חצי כוס חלב שקדים/אורז או ממירים בשמנת צמחית

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

העוגה של מחוז ברטאני שבצרפת

את העוגה הזו הכרתי בקאנקל, שהיא עיירת חוף שנמצאת במחוז בראטני שצפון מערב צרפת. בדרך כלל, כשאני מקבלת תפריטים בארצות אחרות, אני מיד מחפשת אחר

חצי פלפל ממולא

אם יש פלפל ממולא, למה אין חצי פלפל ממולא? בפרט שההתעסקות עם חצי פלפל, קלה פי כמה, מזו של פלפל שלם. אני גם אוהבת להכין

צ׳יקן מיטבולס קציצות עוף בפסטה

עולם הפסטה הוא endless. ֿ הפסטה מקבלת באהבה הכל. הכל אז אני נותנת לה. באהבה. אחת המנות הקלות הקלילות והמהירות היא הפראפראזה על הפסטה מיטבולס

חלה חגיגית בצבעי הדגל האיטלקי

בימים הטרופים של מתקפת הקורונה על העולם הלב שלי נמצא עם איטליה. המדינה האהובה עליי ביותר בעולם. העם הנפלא, תאב החיים הזה, עם המטבח האלוהי,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.