קציצות עוף מטוגנות מהירות

את הקציצות האלה אני אוהבת להכין אחרי שבת של אוכל עשיר וכבד, לים או סתם לארוחה קלילה.

והן הכי מתאימות לארוחת קיץ קלילה.
הן קלילות לעיכול, קלות ומהירות להכנה וטעימות מאוד.

מה

250 גרם פרגית טחונה גס

מלח פלפל

בצל אחד מרוסק

כוס פטרוזיליה קצוצה

1 ביצה

1 גזר מרוסק דק

1 תפוח אדמה מרוסק דק

3 כפות פירורי לחם או פירורי מצה

1/2 כפית בהראט או מעט קינמון

מעט צ׳ילי

מלח ופלפל גרוס

 איך

הכי פשוט בעולם:

לערבב את כל הירקות המרוסקים, לבזוק עליהם מעט מלח ולאחר 5 דקות לסחוט אותם היטב מכל הנוזלים.

להוסיף לירקות את הפרגיות, ביצה, פירורי לחם ותבלינים וללוש.

לחמם מחבת, עדיף לנון סטיק להוסיף שמן תירס בעומק של כ-1 ס״מ על להבה בינונית.

בידיים רטובות ליצור כדורים בגודל של מעט יותר מאגוז מלך, לשטח מעט ולטגן משני הצדדים, בערך שתי דקות מכל צד.

אוכלים חם או בחום החדר ועדיף לזלוף עליהן מעט לימון.

סלט, טחינה וסחוג ואתם מסודרים.

לאפייה

מחמיים תנור ל-200 מעלות, משמנים מעט נייר אפייה ומניחים על תבנית, את הקציצות מעל נייר האפייה. ֿ

״מלטפים״ מעט את הקציצות בעוד מעט שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש 15 או 20 דקות.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מונטמארטר Montmartre – רובע 18 בפריז

מסלול הליכה:  כ-5 ק״מ     מטרו: lamarck caulaincourt (ירוק 12) מונמארטר. גבעה ירוקה, גבוהה ונישאת על פני העיר המדהימה הזו. בסופו של יום, מה שמגדיר

פלפלים חמוץ מתוק

חמוץ מתוק. וחריף. כי אני אוהבת להוסיף חריף לכל דבר כמעט וכי החריף היה חסר לי פה. קיצר אגרו דולצ׳ה פפרוני מיי סטייל. כסלט חם

פטאייר מאפה זעתר/תרד חלומי

פטאייר, חם מהתנור, עמוס בעלי זעתר או תרד, בצל, סומק… למות…. לבצק 2.5 כוסות קמח לבן כף סוכר כפית מלח כפית גדושה שמרים יבשים 1/3

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.