זה אורז שאני אוהבת להגיש עם שיפודי פרגית בקארי. שיפודים שאני מתבלת בסגנון הודי ואז צולה על מחבת או עם תבשילי בשר הודים ארוכים.

כמו למשל הווינדאלו: ווינדאלו תבשיל בשר הודי

הוא מאוד פשוט להכנה.

בדרך כלל אני מגישה אותו עם שיפודי פרגיות שמכינים בדקה וצולים על מחבת חמה עוד 5 דקות.

יחד עם האורז הטעים הזה יש לי ארוחה מהירה וטעימה.

הנה המתכון לשיפודי העוף:  סופלאקי עוף

מה

2 כוסות אורז בסמטי שטוף כמה פעמים ומסונן

3 כוסות מים רותחים

1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות

1 גזר קלוף חתום לקוביות קטנות או מגורר

1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות

1/4 כפית צ׳ילי (אופציונלי) או חצי פלפל צ׳ילי אדום קצוץ לקוביות קטנות

חצי צרור כוסברה שטופה וקצוצה

מקל קינמון

תבלין קארי צהוב (אני מערבבת כוסברה וכמון טחונים ביחד עם אבקת כורכום)או לחלופין 1/4 כפית כורכום,1/4 כפית כמון.

מלח פלפל ושמן תירס

לימון טרי

בסיר יש להוסיף שמן ולטגן את הבצל להזהבה קלה, להוסיף את הגמבה והגזר ולטגן עוד דקה או שתיים.

להוסיף את האורז ואת התבלינים, לתבל ולהוסיף מים רותחים.

לבשל על אש נמוכה ובסיר מכוסה, בערך 1/4 שעה.

להמתין 10 דקות ולאוורר את האורז במזלג, להוסיף את הכוסברה הטרייה אפשר וכדאי לרענן עם עוד מעט קוביות צ׳ילי אדום.

מומלץ להזליף עליו לימון עם ההגשה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

נשיקות ספוג עם קרם מסקרפונה

טוב אתם לא מבינים כמה זה חמוד וטעים. כמה זה מתוק ופשוט להכנה. עובד יפה גם בתבנית של מאפינס אבל אני השתמשתי בתבנית סיליקון עם

אוסובוקו משפחתי

אפשר להפסיק לחפש אחר מתכון טעים, מרשים, משגע לראש השנה. מצאתם ! מתכון שכולו wow. אוסובוקו משפחתי. היה לכם אוסובוקו פרוס, היה לכם צלי בשר, היה

לחם ביתי בסיר

הרבה אנשים לא יודעים, אבל את הלחם בסיר המציא אופה ניויורקי לפני כעשרים שנה. לא היה לו זמן ללוש את הבצק, הוא ערבב את החומרים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.