טארט כנאפה עם תרד וגבינות

פעם הוזמנו לחברים באופן ספונטאני.

באופן ספונטאני שאלתי: להביא משהו?״ אולי תביאי מאפה גבינות? נאמר לי.

פתחתי את המקרר להוציא חמאה וקמח וביצים להכנת בצק פריך וראיתי את שאריות שערות הקדאיף שנשארו מהכנאפה של שבת. למה לא תחתית כנאפה?

יצא פצצה. 

מה ?

חצי חבילת שערות קדאיף מופשרות ומופרדות

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם גבינה בולגרית / צפתית יבשה

3 כפות פרמז’ן מגורר

1 שמנת או יוגורט

2 ביצים

חבילת תרד עלים חלוטה, סחוטה וקצוצה

חצי כפית מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט.

איך:

מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת מפרידים היטב את כל השערות ודואגים שהן כולן עטופות בחמאה.

מרפדים תחתית של פאי מתפרק בשערות הקדאיף (גם את הדפנות) משאירים מעט שערות לפיזור מעל הטארט.

שכבת הקדאיף צריכה להיות דקה אך גם שתכסה יפה את תחתית התבנית.

מערבבים את הגבינות, התרד והתבלינים וממלאים את הטארט.

מפזרים מעל את שערות הקדאיף שהשארנו בצד ואופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות.

מחכים לפחות חצי שעה עד שהטארט מתקרר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פאי בקר ביין ובצק עלים

    בעצם, הטוב הזה מבוסס על האינגליש פאי, הפאי האנגלי שהאנגלים מתים עליו. הם מכינים אותו מבשר בקר, טלה, עופות ואפילו דגים. התבשיל עצמו

פסטה בדגים ועגבניות

אצלינו בבית אוהבים פסטה. אהבת אמת. אהבת עולם. בארונות שלי מוכמנים כלים שונים ליצור פסטה בצורות שונות ובגדלים שונים, אחד הכלים נראה כמו גיטרה והפסטה

קצ׳יו פפה פסטה רומאית

קצ׳יו פפה היא פסטה מאזור לציו שם נמצאת העיר רומא. קצ׳יו היא הגבינה  ופפה הוא פלפל – הכוונה פה לגבינת הפקורינו הרומאית שעושים מחלב כבשים

קישואים ממולאים בסגנון סורי

לפני המון שנים גרנו במקום די מרוחק. היינו חבורה של זוגות צעירים עם ילדים קטנים והכרנו זוג מקסים שהבעל היה סורי ונלהב לבישול. ברור שמיד

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.