ברזאולה – בשר כבוש בצלחת איטלקית

ברזאולה הוא בשר כבוש עדין, לא מעושן.

הוא משמש כאנטי פסטו במטבח האיטלקי, הוא טעים, עדין, פרשי והכי איטליה בצלחת.

הכנת הברזאולה פשוטה מאוד, אבל נדרשים ימים רבים עד שהיא מוכנה וגם תנאי שימור ספציפיים,

אז נדלג על מתכון לברזאולה ונלך ישר על הקנוייה.

וההגשה…

ההגשה היא לב העניין, הכי מחמיאה לבשר, הכי נכונה ובלי בלסמי!

חוזרת שנית, בלי בלסמי!!

מה

10 פרוסות ברזאולה דקיקות

חופן ארוגולה טריה ורעננה

גילופי פרמז׳ן באיכות טובה

לימון, שמן זית, פלפל שחור ואם נדרש מעט מלח

איך

לפרוס את הברזאולה על צלחת שטוחה, לערום את הארוגולה במרכזה, לגלף מעל פרמז׳ן בנדיבות

לסחוט מעט לימון מעל הכל, שמן זית פלפל שחור גרוס ואם נדרש טיפונת מלח.

זהו.

טעים, קלאסי, נהדר עם פוק׳צה חמה ליד.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לחמאג׳ון טורקי אוטנטי

יש לי מתכון ללחמא בעג׳ין ים תיכוני ומהיר הכנה והוא באמת טעים וקל. המתכון פה:  לחמא בעג׳ין עם פטנט. אבל הלחמאג׳ון הזה הוא טורקי אוטנטי.

גאלט תפוחי עץ ברום וצימוקים

יש לי ווידוי: אני לא אוהבת להתעסק עם בצק פריך. לקרר, להוציא, להחזיר, להזהר. אח״כ לחתוך, ליישר, שלא יפול, שלא יצנח. לפעמים אני כן עובדת

בולונייז לבן – ביאנקו

ראגו הוא רוטב בולונייז שמתבשל בדרך כלל עם עגבניות ויין אדום. וראגו ביאנקו הוא רוטב בולונייז ללא עגבניות ומתבשל ביין לבן. הבסיס לרוטב העשיר והטעים

בף בורגיניון תפוזים

בף בורגיניון הוא מאכל אהוב מאוד אצלינו בבית. בכלל תבשילי קדירה עם בשר בקר הם תענוג גדול. גם ההכנה שלהם היא קלי קלות. כל הקושי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.