מה
4 ירכי עוף ללא העצם (פרגיות) כדאי לכם עם העור
מעט מלח ופלפל
כפית שמן זית
לתבל ולהניח לעשר דקות.
להכין את התיבול
2 כפות סומסום קלוי
כף ג׳ינג׳ר מרוסק
כפית שום כתוש
מעט צ׳ילי
כף ממרח קוריאני אדום אם אין אז כף סריצ׳ה (או פחות לפי הטעם)
מיץ מחצי לימון
כף דבש
2 ענפי בצל ירוק קצוצים עם הירוק
2 כפות כוסברה קצוצה
איך
במחבת לוהטת מניחים את העוף עם העור כלפי מטה, צורבים היטב ומשחימים היטב היטב, הופכים לצד שני.
בערך 10 דקות.
מנמיכים את הלהבה ומכסים את העוף לעוד 10-15 דקות לבישול מלא, תלוי בעובי הירכיים.
בינתיים בקלחת קטנה מוסיפים שתי כפות שמן צמחי, ואת כל החומרים לתערובת התיבול, מטגנים כדקה או שתיים.
כשהעוף מוכן מורחים אותו בתערובת התבלינים והופכים אותו בתערובת מספר פעמים עד שהעוף מצופה מכל הצדדים.
אפשר להכניס לגריל ל 5 דקות ואפשר לאכול מיד.
על אורז לבן זה הכי הכי.