ירכי עוף סטייל קוריאה

מה 

4 ירכי עוף ללא העצם (פרגיות) כדאי לכם עם העור

מעט מלח ופלפל

כפית שמן זית

לתבל ולהניח לעשר דקות.

להכין את התיבול

2 כפות סומסום קלוי

כף ג׳ינג׳ר מרוסק

כפית שום כתוש

מעט צ׳ילי

כף ממרח קוריאני אדום אם אין אז כף סריצ׳ה (או פחות לפי הטעם)

מיץ מחצי לימון

כף דבש

2 ענפי בצל ירוק קצוצים עם הירוק

2 כפות כוסברה קצוצה

איך

במחבת לוהטת מניחים את העוף עם העור כלפי מטה, צורבים היטב ומשחימים היטב היטב, הופכים לצד שני.

בערך 10 דקות.

מנמיכים את הלהבה ומכסים את העוף לעוד 10-15 דקות לבישול מלא, תלוי בעובי הירכיים.

בינתיים בקלחת קטנה מוסיפים שתי כפות שמן צמחי, ואת כל החומרים לתערובת התיבול, מטגנים כדקה או שתיים.

כשהעוף מוכן מורחים אותו בתערובת התבלינים והופכים אותו בתערובת מספר פעמים עד שהעוף מצופה מכל הצדדים.

אפשר להכניס לגריל ל 5 דקות ואפשר לאכול מיד.

על אורז לבן זה הכי הכי.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מסאח׳ן – פיתת עוף משגעת

מסאח׳ן מהמטבח הערבי הוא בעצם פיתה אפויה ומעליה חצי עוף שבושל מבעוד מעוד. בעצם, לוקחים חצאי עוף ומבשלים בציר טעים של כורכום, הל וקינמון. בינתיים

קציצות דגים מרוקאיות

קציצות דגים זו אהבה ישנה. אמא שלי נהגה לבשל קציצות דגים לפחות פעם בשבוע. לתוך סיר רחב ונוח היא גלגלה עוד ועוד ועוד קציצות, קטנות,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.