שבלולי לחמא בעג׳ין, מהמטבח הטורקי המפואר.

כמובן שהלחמא המקורי נעשה על בצק שמרים דקיק והוא אלוהי (יש מתכון באתר).

אבל זה מתכון שהוא כל כך פשוט וכל כך מביך.

מהיר, קל ומתפצח.

 

מה

חצי פלפל אדום

מעט צ׳ילי

כפית רסק עגבניות

חצי בצל קטן

2 שיני שום

מעט ענפי פטרוזיליה

כף שמן זית

מלח, פלפל

כף רכז רימונים

250 גרם בשר בקר טרי טחון

יריעת בצק עלים מוכנה (מלבנית) בגודל של 30×40 סמ.

איך 

במג׳מיקס או בלנדר לרסק את כל החומרים לריסוק עדין (לא מחית) למעט הבשר ובצק העלים.

לסחוט את התערובת היטב ולהיפטר מהנוזלים שבה (יש המון).

לערבב אותה עם הבשר הטחון, להמליח ולפלפל בהתאם.

לחמם תנור ל 200 מעלות.

לפרוס את בצק העלים ולשטח את התערובת על הבצק לגלגל לשבלול ולחתוך לרצועות בעובי של 1 סמ.

להניח על תבנית, לשטח בידיים ולאפות בערך 30 דקות עד שמזהיב.

זהו. קל נכון?

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בקלוואת טחינה ואגוזים מהירה ומשגעת

ללא סירופ סוכר, ללא חיתוכים, ללא הינדוסים. מהירה, מגולגלת וטעימה להפליא. באקלוואה עם טחינה גולמית ואגוזים. טבעוניים ממירים את החמאה בשומן אחר מה 4 עלי

שפצה׳לה הפסטה האלזאסית

שפצה׳לה אכלתי בבודפשט עם הגולש, גם בצפון צרפת באלזאס. בעצם, מדובר בפסטה שמכינים מקמח וביצים עם מעט מים. זורקים לסיר מים רותחים, מבשלים דקה ומקבלים

קושיאקי – שיפודוני ירקות יפנים

קושיאקי הוא שם קוד לשיפודים קטנטנים עליהם אפשר להעמיס כל דבר: ירקות, דגים, בשר, פירות ים ואפילו ביצים קשות. הכל מצופה ומטוגן בשמן עמוק  בדרך

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.