לסנדוויצים, להוסיף למרק הראמן או הפו, לחביתה, מעל טורטליני מטוגנים או מבושלים…

בעצם על הכל….

וזה פשוט וקל ונשמר במקרר לתקופה ארוכה מאוד…

מה

מקל קינמון

2 כפות גרגרי צ׳ילי גרוס

כף גדושה אבקת צ׳ילי או פפריקה חריפה

3-4 שיני שום כתושות דק או אבקת שום

כף גדושה ג׳ינגר מגורר או כף אבקת ג׳ינג׳ר

רבע כוס חומץ שחור או חומץ בן יין (או תפוחים)

1/4 כוס רוטב סויה

2-3  כפות סומסום קלוי

2 בצלים ירוקים קצוצים דק (החלק הירוק שלהם)

כוס שמן צמחי (לא זית)

איך

מוסיפים את השמן לתוך קלחת או סיר ומחממים בזהירות עד שהשמן רותח.

מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים האחרים וכשהשמן רותח מוסיפים את התערובת – ב ז ה י ר ו ת – לתוך השמן, מערבבים בזהירות ומניחים בצד עד שמתקרר.

מעבירים לצנצנת זכוכית ומכניסים למקרר…. אם הוא לא יחוסל מיד הרוטב הזה יכול להשאר שם חודשים ארוכים….

להתעלף….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פאייה ספרדית בסגנון ישראלי

המתכון לפאייה פידאוס נמצא כאן: פידאוס עוף (פאייה פידאוס)  פאייה עוף ואורז בסגנון ספרדי  האם ידעתם שהישראלים מתים מתים מתים על עופות? ישראלים אוכלים עוף

פידאוס ספרדי עם קבנוס – גרסה א׳

ויש גרסה נוספת פה  פאייה פידאוס – גרסה ב׳  אנדלוסיה היא החלק הדרומי של ספרד, ממש מעל גיברלטר ומול מרוקו. שם נמצאות ערים יפות כמו סביליה,

חבל הבאסקים: פיסה מגן עדן

חבל הבאסקים כשאומרים לי חבל הבאסקים, אני מייד נזכרת בפינצ׳וס הקטנים והמטריפים, בטעמים של ספרד החושנית, בצבעים ירוקים וטעימים של חבל ארץ הררי ומשובח. אני

פסטה איטלקית בעגבניות

סתם,ֿ פסטה עם עגבניות. פשוטה, יום יומית, נהדרת, מהירה והכי איטלקית בעולם. בכל מסעדת דרכים באיטליה תמצא את הרוטב האדום-אדום הזה עוטף ספגטיני, בוקטיני, פנה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.