גם לי יש אסאדו

תאכלס לכל אחד יש אסאדו.

לכל אחד יש את הדרך בה הוא מבשל אסאדו.

את האסאדו הזה אני מעדיפה לבשל בסגנון אסייתי.

למה…ככה.

מה 

1 קג נתחי אסאדו, עם או בלי עצם

שמן לטיגון

2 בצלים בינוניים חצויים לשניים

3-4 שיני שום

2-3 צ׳ילי (או לפי הטעם)

3-4 גבעולי מרווה

כוס יין אדום או לבן יבש

תפוז חצוי לשניים

לימון חצוי לשניים

3-4 שיני ציפורן

1 כוכב אניס

1 מקל קינמון קטן

2-3 כוסות מים רותחים

כף סוכר חום או דבש

2  כפות סויה כהה אם אין מוסיפים 4-5 כפות סויה רגילה

8 עגבניות שרי אדומות

קופסת קרם קוקוס

איך 

הכי חשוב תמיד בבישול בשרים בבישול ארוך הוא להשחים את הבשר היטב מכל הצדדים.

לתוך סיר מתאים, רחב וכבד מוסיפים 2-3 כפות שמן צמחי רגיל ומוסיפים את נתחי הבשר, מטגנים אותם היטב עד שהם שחומים מאוד מכל הצדדים.

מוסיפים את הבצל, השום, המרווה, סוחטים את התפוז ואת הלימון ומוסיפים גם את הפרי עצמו על קליפתו, מטגנים היטב עוד מספר דקות ומוסיפים את התבלינים, הסוכר והעגבניות. מטגנים עוד מספר דקות ומוסיפים את היין. מרתיחים דקה.

מוסיפים את המים הרותחים, מרתיחים מכסים ומבשלים עד שהבשר רך לחלוטין.

טועמים ומתקנים תיבול. מוציאים את קליפות ההדרים ומוסיפים את קרם הקוקוס, מבשלים עוד כחמש דקות ומסירים מהאש.

אני הגשתי עם אורז קוקוס מטריף… אין לי צילום אז גם אין מתכון….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לביבות ריקוטה וצימוקים

  ריקוטה שנזנחה, קליפת תפוז, כמה צימוקים ויאללה….לביבה חמה ומתוקה. הכי טוב, הכי מתאים ללביבות האלה היא גבינת הריקוטה ורק אחרי שמסננים אותה מהנוזלים. והן

פאייה ספרדית פידאוס

ויש גרסה נוספת עם עוף על העצם וקבנוס פה: פידאוס עם קבנוס – גרסה א׳ הפאייה הזו היא פאייה עם נודלס. אטריות דקיקות שהספרדים קוראים להן

כל הסודות לריזוטו האיטלקי

ר י ז ו ט ו…. חשבתם שלהכין ריזוטו בבית קשה? ממש לא. אם תצטיידו מראש במצרכים המתאימים ותעקבו אחר ההנחיות במתכון תקבלו את הריזוטו

עוגת הקרנבל של נאפולי

את העוגה הזו אכלתי ביום האחרון בנאפולי בטרטוריה קטנה ומשפחתית. זו היתה הפרוסה האחרונה שעמדה במגש עגול על הקאונטר וכל הזמן הבטתי בדאגה לעברה, חוששת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.