סלט הכל מכל של קיץ

הסלט הזה נ ה ד ר. הוא מרשים ומיוחד ומתאים כארוחת ערב, כמנה ראשונה או כמנה נוספת במזנון סלטים.

מה 

ארטישוק משומר

ירקות שונים (בהמשך)

בצל מוחמץ

4 כפות זיתי קלמטה ללא חרצנים

רוטב יוגורט

2-3 כפות פרמז׳ן מגורר

פטרוזיליה קצוצה מעל

לרוטב: 

3 מיכלים של יוגורט 200 גר

2 שיני שום מגוררות

1 כף שמן זית

1 כף מיץ לימון

מעט מלח.

2 כפות זיתי קלמטה קצוצים דק דק

מעט צ׳ילי

1 כף בזיליקום או פטרוזיליה קצוצים דק.

להניח בצד

לבצל המוחמץ

1 בצל סגול אדום בינוני פרוס חצאי עיגולים דק דק

1/4 כפית מלח

1/4 כפית סוכר

2 כפות חומץ

לערבב היטב בידיים, לשים בצד.

לארטישוקים

צנצנת ארטישוקים משומרים .

מסננים את הנוזלים חוצים את הארטישוקים לשניים או ארבע אם גדולים ובמחבת עם מעט שמן זית צורבים אותם היטב.

מניחים בצד.

לסלט 

2 כוסות עגבניות שרי מכל הצבעים שטופים וחתוכים לחצי

2 מלפפונים צעירים חצויים לאורך ופרוסים לחצאי עיגולים דקים

2 כוסות עלי ארוגולה או חסה מסולסלת עדינה מפורקת (ירוק וסגול)

4-5 צנוניות פרוסות דק דק

1 פלפל צ׳ילי פרוס דק

1 אבוקדו קלוף חצוי ופרוס

הרכבה

מורחים את רוטב היוגורט בתחתית הקערה הגדולה או בקעריות אישיות.

מפזרים מעל את החסות, העגבניות, המלפפונים והצלפים. מפזרים את פרוסות האבוקדו מעל.

משבצים את זיתי הקלמטה ואת הארטישוקים הצרובים.

מפזרים מעל את הבצל המוחמץ.

מפזרים פטרוזיליה קצוצה ופרוסות צ׳ילי דק.

מאבקים באבקת פרמז׳ן.

מגישים ומתעלפים.

אני מגישה אותו עם מקלות פרמז׳ן נפלאים מתכון פה. מקלות פרמזן 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קציצות דגים של פאני

מאז שעברנו ליפו, עלו באופן  ניכר מספר ארוחות הערב שכוללות דגים. דגי ים. בין המתכונים האהובים עלינו הוא קציצות דגים (או קבאב דגים). בעיניי, ההבדל  הבסיסי,

רבקה – אמא שלי

אמא שלי שתפרה לי תחפושות, שמלות מלמלה ושמלות היריון. שגילגלה עוגיות שקדים עגולות, מדוייקות וטעימות להפליא. שלימדה אותי להבריש חלמון מעל חלה תפוחה, אוורירית ומושלמת.

לחמניות פטרוזיליה מהירות

כשהכנתי קציצות דגים לערב שישי התלבטתי אם להכין חלות רגילות או לחמניות. על השולחן היה צרור גדול של פטרוזיליה שהתכוונתי להכין ממנו סלט פטרוזיליה מרענן.

המאפה של בילבאו פסטל דה ארוס

אני מכירה את המאפה הזה בכל מיני וורסיות, אבל זו, אופיינית לאזור הבסקים הספרדיים ובעיקר לעיר בילבאו. שם הם מתגאים שזה המאפה הכי טעים בעולם.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.