הבשר פה הוא רק תירוץ כי הוא חייב לשמש תפאורה לסלסת הפיסטוקים הנפלאה, נפלאה הזו.

בעצם, היא מתאימה לכל דבר:

לפסטה, לדגים צלויים, לסטייקים, על פרוסת לחם, עם גבינות, עם נקניקים . הכל.

מה 

כוס פיסטוקים קלויים קצוצים גס

כף רכז רימונים

מלח, פלפל שחור,

2-3 כפות שמן זית

קורט צ׳ילי עדין עדין

2 בצלצלי שאלוטס קצוצים דק דק דק

1 שן שום מגוררת דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק דק

הכל דק דק דק חוץ מהפיסטוקים שהם גסים מעט.

פשוט מערבבים את הכל וטורפים.

אני הגשתי אותו עם סינטה צרובה פרוסה דק דק דק ותפוחי אדמה של הסטון , מתכון בבלוג.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פסטה בדגים ועגבניות

אצלינו בבית אוהבים פסטה. אהבת אמת. אהבת עולם. בארונות שלי מוכמנים כלים שונים ליצור פסטה בצורות שונות ובגדלים שונים, אחד הכלים נראה כמו גיטרה והפסטה

כבד קצוץ קלאסי עם טוויסט

אני יודעת שלא מעט אנשים לא אוכלים איברים פנימיים של עוף או בשר, אני גדלתי עליהם. אני מאמינה שכדאי להתנסות ולטעום, לפעמים יש הפתעות. כזה

טונה בהכנה ביתית

לא האמנתי כמה קל להכין טונה ביתית. בבית אנחנו משמתמשים יחסית הרבה בטונה. הטונה ״סותמת״ לי הרבה חורים. סלט מהיר של טונה, מלפפון חמוץ ותירס

עוגיות בוטנים מלוחים

אף פעם לא אהבתי חמאת בוטנים. עד השנה שעברה. שטעמתי בעוגיות שוקולד. זה היה מדהים. הכי מדהים בעיניי זה השילוב של המתוק מלוח וזה גם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.