חזה עוף ברוטב עסיסי ומהיר

מהיר, טעים, אסייתי, הכל בסיר אחד ובלי ללכלך כלים נוספם.  ו

קצת אורז לבן לידֿ

או אפילו סלט ים תיכוני

ויופי של ארוחה.

מה

2 חזות עוף שלמים מחורצים שתי וערב

2 כפות דבש

2 כפות סויה

2 כפות מיץ לימון

קמח

פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר מגוררת

מעט צ׳ילי

1/4 כוס יין לבן

1/4 כוס מים

בצל ירוק קצוץ

שמן זית או צמחי אחר

איך 

לפלפל את חזות העוף, לקמח אותם היטב, לנער היטב ולטגן במחבת חמה עם מעט שמן חם.

להפוך.

הטיגון צריך להיות מהיר מאוד ושטחי.

להוסיף למחבת את שיני השום, הג׳ינג׳ר והבצל הקצוץ, טיגון של דקה או שתיים ואז מזליפים

את הדבש, מוסיפים את הסויה, מעט צ׳ילי לאיזון ומערבבים.

מוסיפים את היין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים את המים, מכסים, מנמיכים ומבשלים כ -10 דקות.

הופכים את העוף לצד שני, מכסים וממשיכים עוד כ 10 דקות.

מורידים מהאש מוסיפים בצל ירוק קצוץ וטורפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

זיתים מרוקאים מבושלים

הזיתים המרוקאים עברו סירוס במטבח הישראלי. סליחה על השימוש במילה סירוס. אין לי מילה אחרת למה שעוללו להם. מזיתים נהדרים, דפוקים, ביתיים, לקחו את הזיתים

עלי גפן בסגנון טורקי

בבית אצלינו משתגעים על עלי גפן. תמיד בעונה אני רצה לשווקים וקונה אותם טריים, חולטת במים רותחים חצי דקה ויש לי עלים נפלאים למילוי. כשאין

מעדן טונה צרובה

הוידוי שלי הוא שאני לא משתגעת על דגים נאים. אני יכולה ביס או שניים, עם משו ליד אבל ממש ממש נא… לא ממש. אבל טונה

שבלול בורקס תרד וגבינה משגע

בואו נודה על האמת. אנחנו הישראלים מכורים לפחממות. פחממות ריקות ממלאות אותנו. הרעיון באכילת הפחממות בעיניי הוא פשוט לא להגזים. לוותר לגמרי על פחממות –

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.