חזה עוף ברוטב עסיסי ומהיר

מהיר, טעים, אסייתי, הכל בסיר אחד ובלי ללכלך כלים נוספם.  ו

קצת אורז לבן לידֿ

או אפילו סלט ים תיכוני

ויופי של ארוחה.

מה

2 חזות עוף שלמים מחורצים שתי וערב

2 כפות דבש

2 כפות סויה

2 כפות מיץ לימון

קמח

פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר מגוררת

מעט צ׳ילי

1/4 כוס יין לבן

1/4 כוס מים

בצל ירוק קצוץ

שמן זית או צמחי אחר

איך 

לפלפל את חזות העוף, לקמח אותם היטב, לנער היטב ולטגן במחבת חמה עם מעט שמן חם.

להפוך.

הטיגון צריך להיות מהיר מאוד ושטחי.

להוסיף למחבת את שיני השום, הג׳ינג׳ר והבצל הקצוץ, טיגון של דקה או שתיים ואז מזליפים

את הדבש, מוסיפים את הסויה, מעט צ׳ילי לאיזון ומערבבים.

מוסיפים את היין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים את המים, מכסים, מנמיכים ומבשלים כ -10 דקות.

הופכים את העוף לצד שני, מכסים וממשיכים עוד כ 10 דקות.

מורידים מהאש מוסיפים בצל ירוק קצוץ וטורפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

רותי׳ – צלי בשר בבישול איטי

הבשר הזה הוא זכרונות ילדות שלי. כשחזרתי מהצבא תמיד ביקשתי מאמא שתכין את הבשר שאני כל כך אוהבת – רותי׳ rottie. כך אמא קראה לו.

טראפלס שוקולד ביתי

אין לכם מושג כמה קל להכין טראפלס שוקולד. הכי קל בעולם. והיופי הוא שניתן לשנות את הטראפלס לפי טעמים אישיים. הנה המתכון הבסיסי לטראפלס ורעיונות

חלה חגיגית בצבעי הדגל האיטלקי

בימים הטרופים של מתקפת הקורונה על העולם הלב שלי נמצא עם איטליה. המדינה האהובה עליי ביותר בעולם. העם הנפלא, תאב החיים הזה, עם המטבח האלוהי,

פריטטת מצות וגבינות

פריטטה, שהיא פשטידה מטוגנת, שהיא טורטילה, שהיא עוגה מלוחה מטוגנת, או אפוייה.ֿ יו ניים איט. כך או כך היא נהדרת, מהירה להכנה, משביעה והכי חשוב

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.