חזה עוף ברוטב עסיסי ומהיר

מהיר, טעים, אסייתי, הכל בסיר אחד ובלי ללכלך כלים נוספם.  ו

קצת אורז לבן לידֿ

או אפילו סלט ים תיכוני

ויופי של ארוחה.

מה

2 חזות עוף שלמים מחורצים שתי וערב

2 כפות דבש

2 כפות סויה

2 כפות מיץ לימון

קמח

פלפל שחור גרוס

2 שיני שום קצוצות

כף ג׳ינג׳ר מגוררת

מעט צ׳ילי

1/4 כוס יין לבן

1/4 כוס מים

בצל ירוק קצוץ

שמן זית או צמחי אחר

איך 

לפלפל את חזות העוף, לקמח אותם היטב, לנער היטב ולטגן במחבת חמה עם מעט שמן חם.

להפוך.

הטיגון צריך להיות מהיר מאוד ושטחי.

להוסיף למחבת את שיני השום, הג׳ינג׳ר והבצל הקצוץ, טיגון של דקה או שתיים ואז מזליפים

את הדבש, מוסיפים את הסויה, מעט צ׳ילי לאיזון ומערבבים.

מוסיפים את היין ומרתיחים דקה או שתיים, מוסיפים את המים, מכסים, מנמיכים ומבשלים כ -10 דקות.

הופכים את העוף לצד שני, מכסים וממשיכים עוד כ 10 דקות.

מורידים מהאש מוסיפים בצל ירוק קצוץ וטורפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט האורז השחור שלי

את האורז השחור הכרתי לפני 25 שנה דווקא בסיציליה. קניתי חבילה והבאתי הביתה. לא היה לי מושג איך לבשל אותו. גם לא זוכרת מה עשיתי איתו.

סלט ירוק עם ריקוטה סלאטה

ריקוטה סלטה היא גבינה איטלקית לבנה קשה ומלוחה. ממש כמו הצפתית המלוחה שלנו רק שהיא ממש ממש קשה. מי שלא מצליח לשים יד עליה יכול

בליחת – קציצות דגים מצריות

לסבתא רוזה היו קשיי דיבור. כמעט שלא הבנתי אותה מעולם ותמיד נזקקתי לאחד מהנכדים או מבני המשפחה שיסביר לי מה היא אומרת. את כל המשפטים

גרטן תפו״א צרפתי במחבת

ה pommes boulangere gratin זו אחת המנות המפורסמות ביותר בעולם. היא מגיעה מליון, מרכז צרפת שהיא מרכז קולינארי מרכזי בארץ הטובה הזו. היא נקראת כך,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.