טעים ארומטי חם ומשביע.
מה יש פה להוסיף?
מה
בצל בינוני קצוץ
2-3 שיני שום קצוצות
כף ג׳ינג׳ר קצוץ
1 צ׳ילי
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כוסברה יבשה
1/4 כפית כורכום
2-3 עלי דפנה
מיץ מלימון
2-3 עגבניות אדומות קצוצות או מרוסקות
1 כוס עדשים צהובות או כתומות
1-1.5 כוסות ציר עוף או מים רותחים
כוסברה קצוצה
מלח, פלפל, שמן
1/4 כוס פסטה קטנה מכל סוג
איך
להוסיף שמן לסיר ולחמם, להוסיף בצל ולטגן להזהבה, להוסיף שום וגי׳נג׳ר ולטגן. להוסיף עגבניות קצוצות ֿולטגן
עוד דקה או שתיים.
להוסיף את התבלינים ולטגן 20 שניות.להסיף את הנוזלים ולבשל עד שקטניות רכות ומתפרקות.
בסוף הבישול להוסיף את הפסטה הקטנה ולבשל עוד 5 דקות.
להגיש עם לימון וכוסברה קצוצה.