שיפודי עוף אסייתיים במחבת

מי אמר שצולים שיפודים רק על הגריל? ומה רע במחבת.

והשיפודים האלה בטעמים אסייתים נפלאים.

קצת הודו, קצת תאילנד קצת טעמים חמצמצים, חריפים, קארי והרבה כוסברה ולימון.

מה 

4-5 ירכי פרגית ללא עור ועצם חתוכים לקוביות 2×2 ס״מ

1/2 כפית כמון

1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה

1/2 כפית כורכום

מיץ מלימון אחד

3-4 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס

כוסברה קצוצה

גרידת לימון

מערבבים את כל החומרים, מלבד מיץ לימון וכוסברה,  ומשרים את העוף כדאי לפחות כחצי שעה אפשר כל הלילה.

משפדים.

מחממים מחבת נון-סטיק על להבה גבוהה וכשהמחבת חמה דייה מניחים בזהירות את השיפודים עליה (אין צורך להוסיף שמן).

ממתינים 2 דקות ומנמיכים מבשלים עוד 2 דקות.

הופכים בזהירות לצד שני ומבשלים על להבה נמוכה עוד 4 דקות.

לקראת הסוף סוחטים מיץ לימון מעל, הופכים ומגישים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ארוחת בזק של בורגול, עוף וירק

החום הישראלי מתיש. מתיש. חום יולי אוגוסט עומד בין האזניים, מעל העיניים, רובץ על הכתפיים ומטפטף במצח. חם ולח ואוף….מתי יגיע ספטמבר? ולמי יש כוח

חמין מרוקאי – הסח׳נה

הערה מקדימה: החמין המרוקאי מורכב מכל מיני מאכלים שמכינים בנפרד ומאחדים לסיר אחד כל המתכונים  והלינקים למאכלים אלו בפוסט זה.  אמא שלי הכינה חמין כל

מעדן טונה צרובה

הוידוי שלי הוא שאני לא משתגעת על דגים נאים. אני יכולה ביס או שניים, עם משו ליד אבל ממש ממש נא… לא ממש. אבל טונה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.