קציצות בורגול מטוגנות מאיסטנבול

הן קלילות

הן מטריפותֿ

הן קראנצ׳יות מהבורגול

והן הכי קיץ שאפשר.

לים, לבריכה, בסנדוויץ, לפיקניק, לטיול יום, לביצפר.

קציצות בורגול טורקיות שמערבבים עם בשר בקר טחון, או פרגיות, או הודו ואפילו עם דגים.

החריפות של הצ׳ילי, הרעננות של הנענע וניחוח הכמון ממלאים את כל הבית בריח של חגיגה טורקית אחת גדולה.

מתקבלות כ-30 קציצות בינוניות.

מה 

1 כוס בורגול דק
1/2 כוס מים רותחים (חשוב)
250 גרם בשר בקר טחון/עוף/הודו/דגים/טופו
בצל גדול מרוסק עם הנוזלים
4 שיני שום מרוסקות
2 כפות קמח
1/4 כוס שמן זית
כף רסק עגבניות משובח
מלח, פלפל שחור, פפריקה טורקית, צ׳ילי, נענע יבשה וכמון טחון – להיות נדיבים עם הנענע 2 כפות גדושות!!!
1/4 כוס מים מהברז
איך
מערבבים את הבורגול עם המים הרותחים בכף עץ.
ממתינים 2 דקות ומוסיפים את יתרת החומרים, לשים היטב את התערובת ומניחים בצד ל-5-10 דקות.
מגלגלים קציצות ופוחסים, מטגנים על להבה בינונית גדולה עד שמזהיבות משני הצדדים.
פלח לימון מרים אותן גבוה, הכי גבוה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מעדן דגים בסגנון איטלקי

הפשטות של המטבח האיטלקי היא סוד הקסם שלו. גם המנה הזו פשוטה פשוטה ומבוססת על יסודות הברזל של המטבח האיטלקי: עגבניות, צלפים, זיתים, שום ושמן

קרם לימון אלוהי

אלוהי, אלוהי. אני משוגעת על הקארד הזה ומסוגלת לאכול את כל הכלי שאלוהים יעזור לי. יש המבשלים את הקארד ישירות על להבה. אני לא. אני

חלומי צלויה בעלי גפן

עוד מאכל טעים מהמטבח היווני הנפלא הזה, שלא מפסיק לספק מתנות טעימות ומיוחדות. מטבח שכל כולו ים תיכון, שמן זית וטעמים שכולנו מכירים – מפה.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.