צ׳יקן מיטבולס קציצות עוף בפסטה

עולם הפסטה הוא endless. ֿ

הפסטה מקבלת באהבה הכל. הכל אז אני נותנת לה. באהבה.

אחת המנות הקלות הקלילות והמהירות היא הפראפראזה על הפסטה מיטבולס הקלאסי – צ׳קן מיטבולס.

זה קליל יותר, מהיר יותר וקצר בישול יותר.

אתם תתאהבו בתבשיל הזה הילדים שלכם יתמכרו לו. מבטיחה.

מה

1/2 ק״ג פרגיות טחונות אפשר גם חזה עוף

1 ביצה קטנה טרופה

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל

1/2 כוס פירורי לחם

למי שאינו שומר כשרות: 1/4 כוס פרמז׳ן מגורר

לרוטב

2 כוסות רוטב עגבניות (פסאטה) או עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל

1 בצל אדום בינוני קצוץ דק

3-4 שיני שום קצוצות דק

4-5 עלי מרווה

פלפלון צ׳ילי קצוץ

1/2-1 כוס מים רותחים

250 גרם פסטה יבשה (לבשל בסיר מים רותחים לפי הוראת היצרן)

איך

הכי פשוט בעולם.

מערבבים את חומרי הקציצות היטב ומניחים בצד למספר דקות. אם התערובת מאוד רכה אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.

מרטיבים את הידיים במעט מים וגלגלים קציצות קטנות בגודל של אגוז ומניחים בצד.

מחממים סיר נוח ורחב ומוסיפים 3-4 כפות שמן זיתֿ, מטגנים את קציצות העוף בשמן הופכים ומזהיבים בערך 1-2 דקות. מוציאים לקערה ומניחים בצד.

מוסיפים לסיר עוד מעט שמן  ואת עלי המרווה, הבצל הסגול, הצ׳ילי ומטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות, אין צורך להזהיב.

מוסיפים את רוטב העגבניות, מפלפלים וממליחים ומבשלים דקה על להבה גבוהה.

מוסיפים את הנוזלים מרתיחים, מנמיכים ומכסים ומבשלים כ-20 דקות.

מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כרבע שעה.

מתזמנים את בישול הפסטה כך שהיא תהיה מוכנה ברגע שהרוטב מוכן ומוסיפים אותה לסיר הטעים, מערבבים דקה ומורידים מהאש.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט האורז השחור שלי

את האורז השחור הכרתי לפני 25 שנה דווקא בסיציליה. קניתי חבילה והבאתי הביתה. לא היה לי מושג איך לבשל אותו. גם לא זוכרת מה עשיתי איתו.

לביבות סנדוויצ׳ טוניסאי

או במילים אחרות: לביבות טונה בטעמי  הסנדוויצ׳ טוניסאי, שהוא בעיני אחד הסנדוויצ׳ים הכי טעימים בעולם. כי יש בו הכל: טונה ולימון כבוש, והריסה שאני משוגעת

בקר בירקות שורש ויין אדום

הנתח הזה ממש חגיגי. היינו אוכלים אותו בימי שישי בערב או בחגים. בישול הבשר הארוך זהה לבישול הבשר בצלפים ופטרוזיליה מתכון כאן : בשר בצלפים ופטרוזיליה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.