צ׳יקן מיטבולס קציצות עוף בפסטה

עולם הפסטה הוא endless. ֿ

הפסטה מקבלת באהבה הכל. הכל אז אני נותנת לה. באהבה.

אחת המנות הקלות הקלילות והמהירות היא הפראפראזה על הפסטה מיטבולס הקלאסי – צ׳קן מיטבולס.

זה קליל יותר, מהיר יותר וקצר בישול יותר.

אתם תתאהבו בתבשיל הזה הילדים שלכם יתמכרו לו. מבטיחה.

מה

1/2 ק״ג פרגיות טחונות אפשר גם חזה עוף

1 ביצה קטנה טרופה

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל

1/2 כוס פירורי לחם

למי שאינו שומר כשרות: 1/4 כוס פרמז׳ן מגורר

לרוטב

2 כוסות רוטב עגבניות (פסאטה) או עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל

1 בצל אדום בינוני קצוץ דק

3-4 שיני שום קצוצות דק

4-5 עלי מרווה

פלפלון צ׳ילי קצוץ

1/2-1 כוס מים רותחים

250 גרם פסטה יבשה (לבשל בסיר מים רותחים לפי הוראת היצרן)

איך

הכי פשוט בעולם.

מערבבים את חומרי הקציצות היטב ומניחים בצד למספר דקות. אם התערובת מאוד רכה אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.

מרטיבים את הידיים במעט מים וגלגלים קציצות קטנות בגודל של אגוז ומניחים בצד.

מחממים סיר נוח ורחב ומוסיפים 3-4 כפות שמן זיתֿ, מטגנים את קציצות העוף בשמן הופכים ומזהיבים בערך 1-2 דקות. מוציאים לקערה ומניחים בצד.

מוסיפים לסיר עוד מעט שמן  ואת עלי המרווה, הבצל הסגול, הצ׳ילי ומטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות, אין צורך להזהיב.

מוסיפים את רוטב העגבניות, מפלפלים וממליחים ומבשלים דקה על להבה גבוהה.

מוסיפים את הנוזלים מרתיחים, מנמיכים ומכסים ומבשלים כ-20 דקות.

מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כרבע שעה.

מתזמנים את בישול הפסטה כך שהיא תהיה מוכנה ברגע שהרוטב מוכן ומוסיפים אותה לסיר הטעים, מערבבים דקה ומורידים מהאש.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

צוקונה – שיפודי קבאב יפנים

גם אלו שיפודים יפנים פופולאריים ביפן מכינים אותם מבשר פירות ים, בשר חזיר וגם מפרגיות. אני הכנתי מפרגיות. זה פשוט טעים באופן בלתי רגיל וכל

אפרטיבו – מגש אירוח איטלקי

הקרש הזה, שעמוס בדברים טובים, הוא ארוחה קלה ומקובלת בצפון איטליה. אתה יכול לשבת בבולוניה או במודנה או בכל מקום באזור ובמקום ארוחה גדולה עם

לחמא בעג׳ין עם פטנט

אהבה גדולה בחיים הוא בצקים. תנו לי גלוטן, פחממות ריקות והרבה. ואין מאושרת ממני. ממש כך. אין מאכל אהוב עליי יותר בעולם מלחם, פוקאצ׳ה, לחמניה

קציצות פרגיות בתיבול תאילנדי

מרוקאים אוכלים המון קציצות. דגים, עופות, בשר, הודו, סרדינים, תפוחי אדמה. המון קציצות במטבח המרוקאי. אני מרוקאית. גם אצלי אוכלים ה מ ו ן קציצות.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.