סביצ׳ה וקרם אבוקדו

לא צריך לפחד להכין סביצ׳ה.

עקרון אחד או שניים חשובים:

דג טרי טרי טרי וחמיצות כלשהי: לימון, ליים, זרעי עגבנייה, כל מה ש״יבשל״ את הדג לקראת אכילתו.

ואפשר לסביצ׳ה להוסיף כל תוספת שאוהבים.

לחם טוב וטרי, כוס יין לבן וזה פשוט נפלא.

לפעמים אני מוסיפה פיסטוקים או אגוזים קלויים, לימון כבוש, בצל ירוק, קוביות גמבה צבעוניות. כל דבר.

את הסביצ׳ה מתבלים בעיקר בלימון או ליים, שמן ומלח ש״מבשלים״ את הדג ומקבלים מאכל נפלא, מהיר וטעים להפליא.

ואפשר לפעמים להפוך אותו לחגיגי ממש.

מה

2 כוסות דג לבן קצוץ גס (אני השתמשתי באינטיאס)

1/2 כוס רימונים

1 כוס של ירוקים קצוצים: רשאד, כוסברה ונענע או כל ירוק שאוהבים

גרידת לימון

1 פלפל צ׳ילי אדום קצוץ דק

1 בצל אדום קצוץ לקוביות קטנות

לתיבול

2-3 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

מיץ מליים אחד או שניים (תלוי בחמיצות)

קוצצים את כל הירקות קטן ומניחים בצד. אפשר להכין מראש ולתבל רק כשממש מגישים את הסביצ׳ה).

לקרם האבוקדו

אבוקדו גדול בשל

2 שיני שום שלמות

מלח, פלפל

1 לימון סחוט

3-4 כפות שמן זית

מכניסים לבלנדר או מג׳ימיקס מרסקים למחית דקה וחלקה, טועמים מתקנים תיבול ומאכסנים במקרר עד להגשה.

להגשה

מורחים שכבת קרם אבוקדו על תחתית צלחת יפה.

עורמים ערימת סביצ׳ה מתובלת.

בוזקים מעל הכל גרגרי צ׳ייה ומעט שמן זית.

נהדר. נהדר. נהדר.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פאי בקר ביין ובצק עלים

    בעצם, הטוב הזה מבוסס על האינגליש פאי, הפאי האנגלי שהאנגלים מתים עליו. הם מכינים אותו מבשר בקר, טלה, עופות ואפילו דגים. התבשיל עצמו

מאפה שמרים צרפתי במילוי קרם שקדים

אין לי הרבה מה לומר על מאפה השמרים העשיר הצרפתי הזה, שממולא בקרם שקדים נפלא, מעוטר בצימוקים כהים וטעימים, זורק אותי לרחובות המארה בפריז, בשיטוט

עוגיות סומסום טורקיות באראזק

כל מי שעוקב אחריי יודע שאחד הדברים שהכי אני אוהבת לעשות, בחזרה מחו״ל, זה לשחזר מתכונים שאהבתי במיוחד. מאפים, לחמים, תבשילים, עוגות ועוגיות, הכל הולך.

הגראנולה שלי

לא מבינה אנשים שקונים מאכלים כמו גראנולה. כל כך פשוט להכין אותה. רק המחשבה שארזו את כל המוצרים הבריאים והטעימים האלה בתוך שקית פלסטיק והטביעו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.