נשיקות ספוג עם קרם מסקרפונה

טוב אתם לא מבינים כמה זה חמוד וטעים.

כמה זה מתוק ופשוט להכנה.

עובד יפה גם בתבנית של מאפינס אבל אני השתמשתי בתבנית סיליקון עם חצאי עיגולים קטנים וזה יצא מופלא.

בעצם כל ספוגית כזו היא ביס. פשוט ביס אחד שלם מלא בעננים וקרם מסקרפונה הורס.

יש טיפה התעסקות בלמלא בקרם כל ספוגית כזו אבל התוצאה משגעת. באמת.

מה

לבצק

4 ביצים

1/2 כוס סוכר

מעט ווניל

כוס קמח תופח או קמח רגיל + כפית אבקת אפייה

לקרם

250 גרם גבינת מסקרפונה

מעט ווניל

2 כפות אבקת סוכר

1 שמנת מתוקה

איך

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

בינתיים מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שהקצף תפוח ובהיר מאוד.

מוסיפים את הווניל ומוסיפים את הקמח בעדינות בסיבובי מטרפה או בזרוע המיקסר.

משמנים תבנית סיליקון חצאי עיגולים קטנים או כל תבנית דומה וממלאים עד הסוף בעיסת העוגה.

אופים בערך 7 דקות (תלוי בגודל, ככל שהן גדולות יותר מוסיפים עוד דקה או שתיים אפייה).

העוגיות צריכות להיות זהובות ותפוחות ואפויות.

מוציאים ומצננים.

בינתיים מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר ומוסיפים את גבינת המסקרפונה.

מעבירים את הקרם היציב לשקית זילוף (אפשר גם להיעזר בשתי כפיות קטנות במקום שקית הזילוף).

חותכים כל עוגית כזו לרוחב, מזלפים בנדיבות ומעבירים למגש.

מאבקים הכל באבקת סוכר וזוללים בלי הכרה !!

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מח׳מאר הפשטידה המרוקאית של אמא שלי

המח׳מאר היא אחת הפשטידות האהובות ונפוצות במטבח המרוקאי. מאוד מזכירה את הטורטילה הספרדית. אבל בזמן שהטורטילה הספרדית מכילה את כל מה שיש במקרר בערך: בשרים,

מרק קטניות אפגני

מתחביביי: לעקוב אחרי מאמות ברחבי היוטיוב, והפעם מאפגניסטן. מרק קטניות עשיר ונפלא עם ארומות מטורפות של אסיה, טיפת לימון וכוסברה. מרק שהוא ארוחה אחת מלאה

בקר בירקות שורש ויין אדום

הנתח הזה ממש חגיגי. היינו אוכלים אותו בימי שישי בערב או בחגים. בישול הבשר הארוך זהה לבישול הבשר בצלפים ופטרוזיליה מתכון כאן : בשר בצלפים ופטרוזיליה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.