נשיקות ספוג עם קרם מסקרפונה

טוב אתם לא מבינים כמה זה חמוד וטעים.

כמה זה מתוק ופשוט להכנה.

עובד יפה גם בתבנית של מאפינס אבל אני השתמשתי בתבנית סיליקון עם חצאי עיגולים קטנים וזה יצא מופלא.

בעצם כל ספוגית כזו היא ביס. פשוט ביס אחד שלם מלא בעננים וקרם מסקרפונה הורס.

יש טיפה התעסקות בלמלא בקרם כל ספוגית כזו אבל התוצאה משגעת. באמת.

מה

לבצק

4 ביצים

1/2 כוס סוכר

מעט ווניל

כוס קמח תופח או קמח רגיל + כפית אבקת אפייה

לקרם

250 גרם גבינת מסקרפונה

מעט ווניל

2 כפות אבקת סוכר

1 שמנת מתוקה

איך

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

בינתיים מקציפים את הביצים עם הסוכר עד שהקצף תפוח ובהיר מאוד.

מוסיפים את הווניל ומוסיפים את הקמח בעדינות בסיבובי מטרפה או בזרוע המיקסר.

משמנים תבנית סיליקון חצאי עיגולים קטנים או כל תבנית דומה וממלאים עד הסוף בעיסת העוגה.

אופים בערך 7 דקות (תלוי בגודל, ככל שהן גדולות יותר מוסיפים עוד דקה או שתיים אפייה).

העוגיות צריכות להיות זהובות ותפוחות ואפויות.

מוציאים ומצננים.

בינתיים מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר ומוסיפים את גבינת המסקרפונה.

מעבירים את הקרם היציב לשקית זילוף (אפשר גם להיעזר בשתי כפיות קטנות במקום שקית הזילוף).

חותכים כל עוגית כזו לרוחב, מזלפים בנדיבות ומעבירים למגש.

מאבקים הכל באבקת סוכר וזוללים בלי הכרה !!

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קדירת טלה וחבושים חגיגית

את המאכל האלוהי הזה אכלתי במסעדת צ׳ייה באיסטנבול. הטלה מתפרק ואין צורך בסכין. החבושים מתרככים ומקבלים את טעמי הטלה והם נפלאים נפלאים. וכל היופי הזה

קציצות פרגיות באפונה

אני אוהבת להכין קציצות מפרגיות טחונות. יש משהו בבשר הפרגית העסיסי שהוא מרענן וקליל. אפשר להעטיר עליהן תועפות של ירק מכל הסוגים מעט גרידת לימון

נורמאנדי ארץ התפוחים והקלבאדוס

נחיתה, פאריז. הפעם לא באים אלייך יפה, עוד כשבועיים, כשנעשה את כל הסיבוב בדרום מערב צרפת, נחזור אלייך ללילה. מבטיחה. לעצמי. לא לך. הפעם אנחנו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.