סלט כרוביות צלויות

סלט כרוביות של קיץ !

הכל בצלחת אחת טעימה משביעה ועשירה בטעמים.

מה

כרובית אחת גדולה מפורקת לפרחים (פרחים גדולים יש לחצות לשניים)

2 בצלים אדומים פרוסים לטבעות עבות

מלח, פלפל

שמן זית

מעט ענפי טימין

10 עגבניות שרי חצויות

מפזרים על תבנית אפייה מתבלים ומעבירים לתנור לאפייה ב-200 מעלות לכחצי שעה בערך, עד שהכרוביות מתרככות ומזהיבות.

על צלחת גדולה מפזרים את הירקות הקלויים ומעליהם בוזקים :

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס בצל ירוק קצוץ

חצי כוס שקדים פרוסים קלויים

כוס טחינה מתובלת וטעימה

פרוסות דקיקות של צ׳ילי אדום או ירוק

כף סומאק

אופציונלי: קרוטונים או קרעי פיתה קלוייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

טארט טאטן משמשים

מכל הטאטנים בעולם, ,חביבה עליי זו עם המשמשים. למה? כי אני משוגעת על משמשים. למשל ריבת משמש, היא הריבה הכי אהובה עליי ביקום, אפילו יותר

מרק דושפרה (כיסוני בקר) בוכרי

דושפרה זה הטורטולוני האיטלקי. כיסוני בצק ממולאים בבשר מתובל ושוחים במרק צח ונפלא. אין צורך להכין בצק בבית אפשר לקנות אותו היום  בכל חנות אסייתית.

גאלט תפוחי עץ ברום וצימוקים

יש לי ווידוי: אני לא אוהבת להתעסק עם בצק פריך. לקרר, להוציא, להחזיר, להזהר. אח״כ לחתוך, ליישר, שלא יפול, שלא יצנח. לפעמים אני כן עובדת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.